Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (3.22 secunde)
Firmele romanesti interesate sa preia Electroputere sunt A5 Invest SRL Caransebes, Grup Feroviar Roman Bucuresti si Vienna International Holding SRL Bucuresti. ... Societatea a fost fondata la 1 septembrie 1949, in 1990 s-a divizat in sapte societati comerciale, iar in 1994 acestea s-au reunit in actualul holding SC Electroputere SA.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana ieri, cand era termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Santierului Naval Mangalia, din partea companiei 2x1 Holding Cape Midia Shipyard SA Constanta.
Companiile petroliere vor constitui în acest an stocuri de motorina în cantitate totala de 80.000 de tone, cu 6% mai mult decât anul trecut, operatiune pentru care se vor aloca 75 de milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarâre de guvern elaborat de Ministerul Economiei si Finantelor.Potrivit proiectului, nivelul stocurilor pentru acest an a fost stabilit în baza consumului de produse petroliere realizat în anul 2006.Un numar de opt companii - Petrom, Rompetrol Rafinare, Petrotel-Lukoil, Lukoil România, Rafo Onesti, MOL România, Unicom Holding si OMV România Mineraloel - vor constitui stocuri proprii de 40.000 de tone, iar diferenta va fi asigurata de Administratia Nationala a Rezervelor Statului.
Freedom Star Holding- 9. ... Asa putem asista la episoade penibile, in care AVAS recupereaza din 2006 pana in prezent astronomica suma de 5,16 dolari de la Freedom Star Holding (din cele peste 9,3 milioane datorate) sau 5,45 dolari de la N.
Pe langa proiectele rezidentiale deja cunoscute, TIO este un prilej pentru lansarea unor noi proiecte rezidentiale - Felicia Residence, Hob Holding si Athrium Residence (finalizat), care vin, la randul lor, cu preturi si oferte speciale.
Compania romaneasca de asigurari Ardaf ar putea fi cumparata in intregime de catre Generali PPF Holding BV, care detine indirect pachetul majoritar din Ardaf. ... Dupa achizitia pachetului de 18%, Generali PPF Holding BV ar urma sa detina 100% din capitalul asiguratorului Ardaf.
Grupul hotelier Unita Turism Holding cere falimentul companiei RCS&RDS, detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, pentru neplata unei datorii din 2008 in valoare de 55.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding. ... Ramane de vazut cum va digera Adevarul Holding revista Tango.
• Liderul vanzarilor pentru perioada ianuarie - martie 2010 este tabloidulClick!, editat de Adevarul Holding, cu o medie de vanzari pe aparitie de 234.183 de exemplare. ... • Cresteri ale vanzarilor a raportat si cotidianul Adevarul, editat de Adevarul Holding.
O companie din Serbia a dat in judecata Valvis Holding SA si Carpathian Springs, firme detinute de omul de afaceri Jean Valvis si care comercializeaza apa imbuteliata sub brandul Aqua Carpatica, reclamand faptul ca sticla este copiata dupa modelul sarbilor, si a castigat procesul.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
Am condus Polaris M Holding pana in momentul in care am fost ales deputat. Rep.: Domnule Martin, o ultima curiozitate:
El s-a referit in acest context la firma Energy Holding, intrebandu-l pe Tariceanu daca stie la ce anume se refera, dar fara sa prezinte detalii in acest sens.
Acestea au fost transferate, in decembrie 2005, catre Romania Gas Holding BV, afiliat al Gaz de France. In aceeasi perioada a fost privatizata si cealalta distributie a gazelor naturale, Distrigaz Nord.
   Vuza si Gruia Stoica - aeronautica pe sine La cele trei companii se adauga o lista întreaga de societati românesti, cu afaceri mai mult sau mai putin controversate, însa fara nici o legatura cu industria aeronautica. Spre exemplu, una dintre companiile pretendente este Jafco Holding Romania SA.
   Vuza si Gruia Stoica - aeronautica pe sine La cele trei companii se adauga o lista întreaga de societati românesti, cu afaceri mai mult sau mai putin controversate, însa fara nici o legatura cu industria aeronautica. Spre exemplu, una dintre companiile pretendente este Jafco Holding Romania SA.
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat:
Dupa ce a lansat un sistem de operare ce nu i-a multumit pe toti utilizatorii, cel mai mare si mai cunoscut producator de software, Microsoft, isi incearca din nou succesul si anunta o noua versiune a sistemului de operare Windows ce va fi realizat impreuna cu cei de la ARM Holding.
Firma de publicitate 'Odyssey Communication SRL' si firma 'Global Security Consulting SRL', controlate de 'Rompetrol Holding', respectiv de 'Rompetrol Logistic', au donat aproape 2 miliarde de lei PSD.
google-analytics.com