Cautare

3759 de rezultate pentru "gheorghe" (2.92 secunde)
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Tudor Gheorghe canta o manea. ... Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Liderul PD Covasna, Gheorghe Baciu, considera ca se impune interventia presedintelui Traian Basescu pentru rezolvarea problemelor din Coalitie.
Dorintele din ce in ce mai "grandomanicoase" ale democratilor calca bataturile liberale, ultima "gaselnita" a celor dintai fiind declaratia de ieri a vicepresedintelui PD Gheorghe Barbu. Asadar, potrivit ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, democratii isi doresc un partid puternic de centru dreapta, care sa obtina majoritatea voturilor romanilor.
si asta pentru ca primarul din Fantanele, Gheorghe Popescu, s-a aratat nemultumit de alegerea primarului Cogealac privind strazile din Fantanele care urmeaza sa fie asfaltate.
"Am lucrat chiar si sambata si duminica pentru plombarea strazilor cu probleme, iar lucrarile vor continua in ritm sustinut pana cand se va remedia situatia", a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.
Desi vicepremierul Copos a fost invitat in Senat pentru a raspunde intrebarilor adresate de senatorul PRM Gheorghe Funar, Marinescu l-a intrerupt in repetate randuri, vociferand din banca.
Principalul vizat de demersul Opozitiei, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins acuzatiile din motiune.
Mai mult, precizeaza PRM Constanta, "viceprimarul comunei, Gheorghe Popa, presedinte al PD Poarta Alba, a aratat ca oamenii sunt foarte nemultumiti de starea in care se afla populatia, adusa in sapa de lemn de actuala putere care pune interesul propriei clientele deasupra interesului national".
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Gheorghe Dobre, a convocat in cursul zilei de ieri o sedinta de adio cu cei care i-au fost subalterni.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri.
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. ... Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
Am purtat discutii si cu alte partide, dar cea mai buna oferta a venit de la democrati", a declarat ieri fostul presedinte al PP Arad, Gheorghe Feies.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
Situatia din localitatea constanteana Tortomanu cu privire la primarul Gheorghe Panait este din ce in ce mai tensionata.
Liberalul Cristian David, membru in BPC al PNL, sustine ca, prin declaratiile denigratoare la adresa Guvernului Tariceanu, Gheorghe Flutur dovedeste ca "sufera de amnezie", astfel ca nu-si aminteste ca ideea restructurarii guvernamentale apartine premierului.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ca organizatia sa trimite o scrisoare deschisa prin care cere autoritatilor statului din judet sa ia masurile necesare pentru oprirea organizarii referendumului intern, neoficial, din zona municipiului Sfantu Gheorghe.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
google-analytics.com