Cautare

3759 de rezultate pentru "gheorghe" (3.12 secunde)
Mihei sustine ca, potrivit informatiilor sale, foarte multi lideri judeteni ai PC vor parasi in aceste zile PC din cauza impunerii la conducerea acestuia a social-democratului Gheorghe Martin.
Senatorul PNL Gheorghe Flutur a anuntat ieri ca nu a decis inca daca va candida la Congresul PNL din ianuarie pentru functia de presedinte al partidului, dar a spus ca este pregatit sa tina piept gruparii Tariceanu.
Presedintele interimar al PC Constanta, Gheorghe Martin, a apreciat ca gestul partidului sau de a iesi de la guvernare este unul corect, avand in vedere faptul ca, de-a lungul timpului, "din 186 de initiative ale Partidului Conservator numai 16 au fost insusite de Alianta".
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Conducerea locala a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe acuza UDMR ca foloseste munca unor copii in campania de stangere de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru europarlamentare.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Ca o paranteza, a surprins prezenta la sedinta de constituire a fostilor lideri PRM, Radu Comanici si Gheorghe Nicolae, despre care se spune ca vor fi adoptati de PSD.
Este declaratia lui Gheorghe Falca, primarul Aradului si totodata membru al unui grup de organizare a alegerilor parlamentare al PD-L, care a readus in discutie decizia partidului de la nivel central.
Candidatura indepedentului Gheorghe Radulescu, pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. ... Decizia BEM a fost luata in conformitate cu sentinta Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a III-a Civila, prin care s-a admis contestatia si anularea deciziei Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, privind respingerea candidaturii lui Gheorghe Radulescu.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Condusa de mai multi ani de Gheorghe Fometescu, neschimbat din functie de trei guvernari si care isi declara in mod public apartenenta la PSD Gorj, Agentia pentru Protectia Mediului a devenit un punct de atractie si pentru alti social-democrati.
De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica. Sef nou are si Garda de Mediu, pe Gheorghe Sanda, dar si Directia pentru Cultura - Pompiliu Ciolacu junior.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Episodul cu numarul 32 al serialului scris de Stelian Tanase este dedicat mortii lui Gheorghe Gheorghiu Dej si il puteti citi in continuare.
In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
Fostul sef al IPJ Dolj, Gheorghe Bica, ar putea intra in schema de conducere, fiind un apropiat al presedintelui Dinel Staicu. ... La acea data, candidati au fost Margareta Racovita si Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
google-analytics.com