Cautare

3849 de rezultate pentru "gheorghe marcu" (2.85 secunde)
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu:
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala. ... Liana Gheorghe.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Astfel, pe locuri fruntase se situeaza Ilie Merce, fost ofiter de Securitate, Nicolae Iorga, devenit celebru dupa faptele antisociale comise de fiul sau in Brasov, Danut Saulea, caruia i s-a ridicat imunitatea parlamentara pentru ca a sustinut ca in Romania au fost antrenati luptatori palestinieni, fratele liderului PRM, Marcu Tudor, care a fost impus pe liste in ciuda opozitiei aprige a filialei Prahova, si lista ar putea continua.
Contract semnat la porunca oficialilor din Ministerul Transporturilor Daca in primul caz contractul cu companiile de stat a fost incheiat la dispozitia scrisa a Ministerului Transporturilor transmisa lui Mircea Marcu, directorul general din acea perioada a CN APMC, prin adresa nr.
Totodata, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a fost suspendat din functia de primar pentru abuz in serviciu in 2001, apoi in 2003 a fost amendat de Parchetul Judecatoriei Cluj si de Judecatoria Suceava cu amenda penala.
Pentru ocuparea celorlalte doua mandate de senator favoriti sint Gavrila Vasilescu, de la Uniunea PSD^PUR si Mihai Tibuleac de la Alianta D.A., PRM-istul Mircea Druc avind a treia sansa, in timp ce pentru ultimul mandat de deputat prima sansa o are Radu Dragus, de la Alianta D.A., care isi disputa locul cu social-democratul Gheorghe Marcu si PRM-istul Paul Ionescu.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca premierul Calin Popescu Tariceanu i-a acceptat marti seara solicitarea de a-i demite pe Ion Agafitei, presedintele ANSV, si pe Dan Marcu, vicepresedintele acestei institutii.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani, sustine ca deocamdata nu a fost contactat de niciun candidat.Alegeri si in PD-LAlegeri interne vor avea loc si in cadrul PD-L.
In Senat, social - democratul Gheorghe Marcu a participat la 38% din voturile finale acordate, iar democrat -liberalul Dan Humelnicu la 36% dintre sedinte.In incercarea de a justifica absentele de la unele sedinte parlamentare, deputatul liberal Florin Turcanu a precizat ca in aceste cazuri, cei care au cele mai multe voturi finale sunt de fapt demnitarii care nu au facut lucruri importante pentru judetele pe care le reprezinta.
google-analytics.com