Cautare

3853 de rezultate pentru "gheorghe marcu" (6.20 secunde)
Acestea nu au putut fi indepartate, social-democratii sustinand ca de fapt ar fi o masinatiune a oponentilor politici. Esec botosanean la Congresul PSDSenatorul Gheorghe Marcu nu a fost ales vicepresedinte al PSD in cadrul Congresului, desi o functie de conducere a fost promisa organizatiei Botosani in urma rezultatelor excelente obtinute de judet la alegerile prezidentiale.
Gheorghe Marcu, potrivit presedintelui organizatiei judetene a PSD, a declarat ca deocamdata s-au strans aproximativ 8.000 de semnaturi.
Si domnul deputat PNL, Florin Turcanu, m-a asigurat de sustinerea domniei lui asupra motiunii", a precizat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD, adaugand ca azi se va intalni cu senatorul UNPR, Liviu Campanu, pentru a-l convinge sa voteze motiunea, dar va incerca sa atraga de partea opozitiei si parlamentari ai puterii.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, o interventie la dezbaterile privind Bugetul pe 2011, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Marcu se intreaba intr-o declaratie politica: Unde sunt responsabilitatea si respectul nostru ? Acum cateva saptamani, la sustinerea unui proiect de lege initiat de Ministerul Muncii, reprezentantul Guvernului si-a expus punctul de vedere si a plecat.
Senatorul Gheorghe Marcu, Chestor, Biroul Permanent al Senatului, transmite printr-un comunicat de presa, pe care il puteti citi in continuare, opinia sa despre decizia Guvernului de a modifica legea despgubirilor.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti.
Senatorul Gheorghe Marcu, chestor al Senatului, presedinte PSD Botosani a transmis o declaratie de presa pe care o puteti citi in continuare:
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele PSD Botosani, a transmis o declaratie de presa intitulata"Piata a cerut schimbare si nu sfidare!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat :
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Senatorul Gheorghe Marcu (foto) l-a interpelat pe Emil Boc, Prim Ministrul Romaniei. Obiectul interpelarii: Cresterea sfidatoare a pretului carburantilor. Cresterea accentuata a preturilor carburantilor din ultima perioada ne-a pus pe noi, romanii, in dificultate, dar a si declansat un val al scumpirilor la diverse produse si servicii.
Senatorul Gheorghe Marcu (foto), presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare:
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Primul Ministru al Romaniei Emil Boc. Obiectul interpelarii: Contractele de privatizare ale S.C.
Senatorul PSD de Botosani Gheorghe Marcu, chestor al Senatului, a transmis presei o declaratie pe tema Bugetului de stat pe 2012.
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentui Mediul de afaceri, piata de capital si IMM, a transmis un comunicat de presa intitulat :
google-analytics.com