Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (2.79 secunde)
locomotivele de la Electroputere Craiova erau patent elvetian; la Resita se fabricau motoare de vapoare dupa licenta Renk din Germania;
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
În primele doua seturi, Federer s-a impus fara mari eforturi, insa in al treilea Ungur a dat o replica solida, obligandu-l pe elvetian sa devina mai agresiv.
Gruparea giulesteana s-a adresat mai apoi Tribunalului Federal elvetian pentru a constesta decizia TAS din 2 august prin care Federatia Romana de Fotbal a fost obligata sa inregistreze CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, in locul SC FC Rapid SA.
Portarul elvetian a urcat in careu la ultimele faze, iar DI MARIA a fost aproape sa faca "dubla", in minutul 123, cand sutul sau de la jumatatea terenului nu a nimerit poarta lasata libera de Benaglio.
GOOGLE il sarbatoreste pe psihiatrul si psihanalistul Hermann Rorschach GOOGLE si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Hermann Rorschach, la implinirea a 129 de ani de la nasterea psihiatrului si psihanalistului elvetian, celebru pentru inventarea testului Rorschach.
Parcul Carol are o suprafata de 45 de ha si a fost amenajat intre anii 1900-1906 dupa planurile arhitectului peisagist elvetian francez Eduard Redont.
"Experimentul, realizat in laboratorul profesorului Nicolas Gisin, reprezinta o premiera si a pulverizat pur si simplu fostul record de 6 kilometri, stabilit in urma cu 10 ani de aceeasi echipa de cercetatori de la Universitatea din Geneva (UNIGE)", a dezvaluit profesorul elvetian intr-un comunicat.
Zenit, Hublot, TAG Heuer (elvetian), Doxa, Seikko, Rolex si Swatch. Meseria de ceasornicar e o meserie care necesita foarte multa atentie si rabdare.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghans (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc)", ne-a spus Catalin Vardianu. In afara lui Rica Raducanu, mai vine sa-si repare ceasurile pe Strada Academiei si Catalin Botezatu.
Zenit, Hublot, TAG Heuer (elvetian), Doxa, Seikko, Rolex si Swatch. Meseria de ceasornicar e o meserie care necesita foarte multa atentie si rabdare.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Deschiderea festivalului va avea loc pe data de 19 septembrie 2013, la orele 15.00, in prezenta maestrului elvetian in arta culinara Jakob Hausmann, care va da cep la primul butoi de bere.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Nu contine zahar, putand fi utilizat si in cazul persoanelor cu diabet zaharat. Tasectan este un produs elvetian, autorizat si aprobat ca dispozitiv medical antidiareic. Produsul este disponibil pe www.qlife.ro.
Naturalistul americano-elvetian Louis Agassiz, impresionat de intalnirea sa cu Mary Anning, a numit doua specii in onoarea ei: Acrodus anningiae si Belenostomus anningiae.
"Achizitionarea recenta a laboratorului elvetian de biotehnologie Salveo si activitatile de stocare si procesare a sangelui si tesutului cordonului ombilical este o urmare logica a primei tranzactii pe care am facut-o cu Biotehnologie Salveo si ne ofera o platforma solida pentru a spori excelenta operationala".
google-analytics.com