Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (2.74 secunde)
Geoana a marturisit franc, la iesirea de la intrevedere, ca s-a discutat asupra unei noi majoritati parlamentare, transparente, care sa sprijine un nou guvern.
Va mai ganditi?", a fost intrebat prim-vicepresedintele PDL, care a raspuns franc: "Ma mai gandesc". Raspunsurile lui Stolojan au fost completate de liderul PDL, Emil Boc:
Basescu zice franc: "Eu si guvernul nu ne-am propus sa scoatem tara din criza". Basescu este comparabil cu Hitler sau Stalin, care au creat pierderi ireparabile tarilor pe care le-au condus.
Valeriu Ioan Franc, dir.gen.adj. al INCE. Mi-am intitulat cuvantul meu - Nevoia de proiect Sunt onorat sa particip la aceasta reuniune de omagiere a academicianului Mircea Malita, intelectualul reprezentativ al generatiei care a trecut prin purgatoriul unei perioade tumultuoase a istoriei nationale si universale.
"Daca ati vazut declaratiile mele trecute legate de motivul pentru care am plecat din partid, ati vazut, si de altfel mi-au spus si franc colegii, ca nu mai au nevoie de serviciile mele de deputat.
Pe urma, pana sa apuce statul roman sa ia vreun franc de la aia, DAEWOO a dat faliment, asa ca statul roman a mai bagat o data mana in pusculita (in mandatul lui Basescu!) sa "rascumpere" falita fabrica de la Craiova la un pret astronomic, pe care nu l-a obtinut din vanzarea marilor sale companii profitabile.
Situatia devine grava, in conditiile in care pietele estimeaza noi maxime pentru franc, afirmase saptamana trecuta Predoiu, pe contul sau de Facebook.
Astfel, intrebat de jurnalista cum crede ca vor vota romanii la urmatoarele alegeri, Ion Tiriac raspunde franc: - Oamenii de la noi din tara inca nu voteaza PENTRU.
De franc nu pot sa zic cu inima impacata multe. E deja foarte sus, ar mai putea urca, mai ales daca de zona euro se alege praful.
De franc nu pot sa zic cu inima impacata multe. E deja foarte sus, ar mai putea urca, mai ales daca de zona euro se alege praful.
Va voi spune-o franc : romanii n-au o problema de viata si de moarte! - cu starpirea acestui "balaur al coruptiei"! Ei imi arunca in fata, de 24 de ani, asa :
Vedeti exact de acest lucru vorbesc, pentru ca, in acest caz agentia de turism a stiut sa fie aproape de clientii sai , si le-a spus acestora franc ce s-a intamplat si la intoarcerea in tara, le-a dat inapoi diferenta de bani, preferand sa ramana cu pierderea insa castigand niste prieteni si clienti fideli, care au ramas impresionati de gestul patronului agentiei.
Asa se face, bunaoara, ca ministrul rus a declarat, franc, ca despre problema bazelor militare americane din Romania se va discuta cu Washingtonul, nu cu Bucurestiul.
Mihai Pintilii (37 de ani), antrenorul de moment al celor de la FCSB pana cand Anton Petrea (46 de ani) va reveni din izolare, a recunoscut franc de ce i-ar placea ca Dinamo sa retrogradeze.
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, avertizeaza ca urmeaza o criza economica, iar masurile luate pentru protejarea populatiei si economiei trebuie sa fie bine gandite.
Atat de profesionisti au fost, incat s-au luat la cearta contrazicandu-se inca de la investire. Neintelegerile "din oficiu" nu au ramas acasa si au aratat franc limitele politicianului roman.
Intr-un moment de sinceritate, presedintele uniunii bancilor comerciale, a spus-o franc: niciun segment al economiei romanesti nu functioneaza la parametrii de competitivitate;
Oare nu eram mai deslusiti daca ni se spunea franc, fie ca e alba, fie ca e neagra: "Din analiza Raportului comisiei parlamentare privind suspendarea Presedintelui Romaniei, Curtea Constitutionala constata ca domnul Traian Basescu (nu) a incalcat grav prevederile articolului 95, alin.
Invitatii din studio vorbeau peste cel intervievat, isi dadeau "franc" cu parerea daca minte sau nu, comentau, ii distrageau atentia si, nu in ultimul rand, ii modificau climatul emotional destul de evident.
Si totusi el povestea franc despre faptul ca s-a multumit sa viseze lucruri pe care nu era in stare sa si le doreasca in realitate si cu atat mai putin nu era in stare sa le obtina, oferindu-si compensatii fictive si, nu o data, s-a justificat cu argumentul ca visul face si el parte, cumva, din realitate.
google-analytics.com