Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (3.21 secunde)
Situatia a fost dezamorsata in ultimul moment si ceremonia de instalare a lui Cazacu s-a desfasurat fara incidente. FOTO: Premierul Tariceanu, in fata primului conflict in cadrul coalitiei de guvernare
Deputatul PNL Ioan Ghise (foto) a propus sambata, in cadrul reuniunii parlamentarilor liberali de la Brasov, ca Alianta D.A.
Biroul Permanent National al Organizatiei de Femei a Partidului Democrat, reunit la Iasi, a decis sa-i solicite premierului Calin Popescu-Tariceanu demiterea ministrului Educatiei Cristian Adomnitei (foto).
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a semnat ieri deciziile de numire si de eliberare din functie a mai multor secretari de stat din ministere.
FOTO: Fostul lider liberal avertizeaza ca, in lipsa fuziunii, Alianta va deveni “nefunctionala, pana la destramare“
Silvia Stoicescu, seful sectiei Neonatologie din cadrul Maternitatii “Polizu“ (foto medalion). Prin urmare, timp de un an, conf. Stoicescu a efectuat un studiu in cadrul maternitatii, dupa care a tras concluziile:
Presedintele PNTCD, Gheorghe Ciuhandu (foto), a precizat ca partidul sau trebuie sa se adapteze vremurilor actuale si sa devina elementul central in jurul caruia sa se coaguleze toate gruparile care se revendica “onest“ ca fiind populare si crestin-democrate.
Mircea Geoana (foto) lasa sa se inteleaga ca, in ciuda aparantelor, lupta dintre Ion Iliescu si Adrian Nastase continua. Senatorul PSD a declarat ieri ca discutiile de la sfarsitul Biroului Executiv Central (BExC), de miercuri seara, dintre Iliescu si Nastase sunt semnalul inceputului unei concurente aprinse intre cei doi.
Senatorul PSD Ioan Talpes (foto) i-a trimis marti o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii cere sa-l puna la punct pe consilierul prezidential pe politica externa, Andrei Plesu, si chiar sa scape de el.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Potrivit deputatului PRM, ar mai trebui alocate fonduri pentru instalatiile sanitare si dotari. FOTO: Titu Ghiorghiof i-a pus gand rau secretarului general Mihai Unghianu
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy (foto), a prezentat miercuri partenerilor sociali un set de propuneri care ar costa statul intre 1,65 miliarde si 2,65 miliarde euro, pentru a ajuta familiile cele mai afectate de criza economica.
Presedintele Statelor Unite, Barack Obama (foto), se afla intr-o vizita oficiala in Canada. Aceasta este prima vizita a lui Obama in afara tarii, in calitate de presedinte.
Cotidianul “Replica” de Constanta anunta in premiera, inca de acum o luna de zile, ca Valentin Preda (foto) este sustinut de PSD Constanta pentru un post de secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Mircea Iustian (foto) este, incepand de ieri, subprefect al judetului Constanta, hotararea fiind luata in cadrul sedintei de Guvern, au precizat democrat-liberalii constanteni.
Un om de afaceri rus l-a dat in judecata pe premierul Vladimir Putin (foto) pentru neglijenta, a anuntat sambata cotidianul rus Kommersant.
Partidul National Taranist Crestin Democrat (PNTCD) Constanta a demarat procedura de strangere a semnaturilor pentru alegerile europarlamentare, potrivit liderului Tudorel Chesoi (foto).
Sustinerea de care se bucura liberalul Liviu Mocanu (foto) din partea PSD pentru pastrarea functiei de presedinte-director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta are o explicatie:
google-analytics.com