Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (3.27 secunde)
De altfel, nici sedinta Biroului Permanent programata pentru maine nu se va mai tine din aceleasi motive, presedintele Camerei, Valer Dorneanu, urmand a-i contacta telefonic pe ceilalti membri ai conducerii institutiei daca vor interveni probleme deosebite. FOTO: Vacaroiu si Dorneanu au ramas sa stinga lumina in Parlament
FOTO: Alina Mungiu-Pippidi si Cristian Parvulescu, amenintati cu tribunalul, au decis sa contraatace
Motiunea de cenzura depusa de PSD cu ocazia angajarii raspunderii Guvernului va fi prezentata luni in plenul Camerelor reunite, iar dezbaterea si exprimarea votului secret cu bile va avea loc in sedinta de miercuri a Parlamentului, a anuntat secretarul Camerei, liberalul Titu Gheorghiof (foto).
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto), a declarat ieri ca nu are de gand sa demisioneze si ca nu are semnale ca si alti ministri vor sa-si dea demisia, luand exemplul fostului ministru al Culturii si Cultelor, Mona Musca.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
FOTO: Nastase spera sa nu aiba nevoie sa caute aliati pentru partid
“Daca unii oameni din cele doua partide ar trece la PSD, asta ar fi sinucidere curata pentru ca, dupa promisiunile de inceput, ar urma lichidarea lor politica“, a conchis liderul liberal. FOTO: Tariceanu admite ca in unele filiale au existat deficiente de organizare
La putin timp dupa declaratia lui Tariceanu (foto), liderul PSD Adrian Nastase a declarat ca fuziunea PD cu PNL este “inevitabila“, deoarece “nu exista drum de intoarcere“ pentru PD, dupa ce a migrat puternic spre dreapta si a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste.
Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe. Adrian Nastase si Traian Basescu (foto) s-au aflat ieri in plina campanie electorala.
La randul sau, George Pruteanu a tinut sa multumeasca personalului secund, cu care s-a inteles foarte bine, inclusiv soferului sau. FOTO: Valer Dorneanu si Nicolae Vacaroiu, in pragul unor noi mandate in fruntea celor doua Camere
Purtatorul de cuvant al BEC, judecatorul Victor Pasca-Camenita (foto) a declarat ca, pentru a se evita sustragerea de buletine, vor putea fi facute controale la iesirea din incaperile de lucru.
Pana atunci vom discuta despre programul de guvernare, iar la 30 decembrie Guvernul va fi gata sa inceapa treaba“, a declarat Geoana. FOTO: Pretentiile UDMR si ale PUR ii dau dureri de cap lui Mitrea
Pana atunci vom discuta despre programul de guvernare, iar la 30 decembrie Guvernul va fi gata sa inceapa treaba“, a declarat Geoana. FOTO: Pretentiile UDMR si ale PUR ii dau dureri de cap lui Mitrea
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. Alaturi de ei, tot consilier prezidential va fi si Claudiu Saftoiu, sotul Adrianei Saftoiu.
Deputatul PSD Ion Stan (foto) a declarat ieri ca propunerea sefului statului privind desecretizarea dosarelor care ii vizeaza pe inaltii ierarhi si pe sefii cultelor este "arbitrara" si "ilegala", si ca CSAT este o institutie "anacronica", folosita discretionar, "ca instrument dictatorial".
FOTO: Presedintele Traian Basescu va anunta in cursul zilei de astazi persoana pe care o va desemna pentru postul de prim-ministru.
La fel, pentru functia de prefect al judetului Buzau au intrat in cursa cinci candidati: trei liberali, un democrat si un umanist. FOTO: Liberalul Orban, fidel principiului “unul la primarie, unul la prefectura“
Presedintele PC, Dan Voiculescu (foto), a cerut ieri CSAT sa discute, in viitoarea sedinta, "elaborarea unui program de retragere a trupelor romane din Irak".
Din delegatia galateana vor face parte, printre altii, presedintele local Adrian Smarandoiu (foto) si vicepresedintele local Petru Trifan”, a precizat reprezentantul conducerii galatene a PNG, Iulian Cirstiuc.
google-analytics.com