Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (3.31 secunde)
La mijloc este vorba despre multi bani, iar respectivele contracte au fost incheiate cu putin timp inainte ca Liliana Minca (foto) sa fie schimbata de la sefia Loteriei Romane, iar valabilitatea respectivelor contracte este de 4 ani.
Sigur, ar mai fi de vazut cine e ilinoaica aia si ce hal de cadouri sunt astea:aparat foto Samsung si oglinda de poseta. ... Atunci a tinut musai sa pastreze un "tablou foto", in care calarea el impreuna cu Berdamuhamedov.
Pe plan ansamblu, in Luna Cadourilor, televizoarele, aparatele foto digitale, telefoanele mobile cu camera foto, calculatoarele si electrocasnicele au condus in topul vanzarilor Flanco.
Deputatii au decis ieri eliminarea accizelor pentru dublu radiocasetofoane, camere foto digitale, camere video si DVD recordere, precum si reducerea cotei TVA pentru biletele la cinematografe, aproband in acest sens doua amendamente.
De curand, vedeta a acceptat provocarea de a realiza o sedinta foto cu ii, chiar in sala de sport! Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport.
Caracteristicile sale principale sunt camera foto de 3.2 megapixeli si ecranul LCD touchscreen de 2.6". ... S500 este un telefon subtire, de 14 mm grosime, dotat cu tehnologie GPRS/EDGE 2.5G si camera foto de 2 megapixeli.
CIPA (Camera & Imaging Products Association) a facut public un studiu privind evolutia pietei camerelor foto digitale in primele sase luni ale anului. ... Numarul total de camere foto digitale vandut la nivel mondial a crescut cu 27% fata de aceeasi perioada a anului 2006.
Include 2GB RAM, spatiu de stocare de 32 sau 64GB si o camera foto cu adevarat speciala. Tehnologia UltraPixel limiteaza rezolutia camerei foto HTC One la 4MP, dar calitatea pozelor este cu adevarat impresionanta.
Foto 1: ... In foto 2 - cancerul de prostata diagnosticat la un barbat in varsta de 58 ani. ... In foto 3:
Astfel, teoria a fost testata in practica, iar efectele dragostei au fost observate in timpul unei sedinte foto inedite, cu ajutorul fotografului Mihnea Ratte. ... Prin urmare, am invitat cateva persoane la o sedinta foto, fara sa le dam prea multe detalii.
Frumoasa romanca Mihaela Serban a facut o sedinta foto superba, la mare pentru o marca italiana de costume de baie, iar onorariul il va da copiilor cu probleme. ... - Cum ai realizat aceasta sedinta foto pentru brandul italian de costume de baie?
Emil Constantinescu (foto dreapta) nu are casa (sta in cea pusa la dispozitie prin lege). ... Cei mai bogati Din categoria politicienilor superbogati fac parte Dan Voiculescu si Gigi Becali (foto stanga), candidat la cea mai inalta functie in stat.
Mai mult, in programul manifestarii erau prevazute alocutiuni si mesaje din partea presedintelui Iliescu, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valer Dorneanu, a premierului Nastase si a Patriarhului Teoctist (foto). ... FOTO:
Lovitura de gratie data de PD a fost momentul in care primarul orasului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu (foto), social democrat cu state vechi, a trecut in barca democratilor cu tot cu viceprimar si consilieri.
Pentru a surprinde mai clar argumentele invocate de opozitie, am abordat un interviu transant cu liderul informal al acesteia, Ion Minca (foto), presedintele filialei judetene PC, dar si viceprimar ales intr-o sedinta extraordinara a CLM Mangalia, anterioara depunerii cererii de dizolvare a consiliului.
FOTO: Emil Boc l-a scos la inaintare pe Adriean Videanu (foto) ca sa nuanteze pozitia PD
Irina Shayk a aparut MEGA SEXY alaturi de niste toreadori Irina Shayk a facut senzatie la ultima sedinta foto. ... Irina a mers la Sevilla unde a luat parte la o sedinta foto si video de senzatie alaturi de mai multi toreadori.
Pentru a va convinge, gsp.ro va invita sa urmariti galeria foto : http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
DVD, consola, decodor de cablu, camera foto-video, computer si altele.
Vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda (foto stanga), a declarat sambata la Conferinta Judeteana a PD Satu Mare ca "PD este principala forta politica in Romania, iar raportul de forte in Coalitie ar trebui rediscutat".
google-analytics.com