Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (2.64 secunde)
Comisarii Garzii Financiare (GF) Dolj au confiscat, de la inceputul anului si pana zilele trecute, 622.000 de lei de la firme care nu puteau sa-i justifice.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
In timp ce Fiscul acuza ca administratorii de firme scapa nepedepsiti, Politia sustine ca putini au fost dovediti ca "adevarati evazionisti". Administratorii de firme scapa de procese penale si de alte presupuse evaziuni fiscale, fiind "taxati" doar cu amenzi marunte.
sunt multe firme care cer reorganizarea Directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu, a spus ca "numarul de firme care cer reorganizarea a suferit o crestere, dar nu semnificativa, incat sa ne ingrijoreze".
Trei dintre cele opt firme care au depus oferte pentru realizarea proiectului de reamenajare si reabilitare a Aeroportului International Craiova au fost descalificate, potrivit lui Dumitru Chilom, seful Serviciului Achizitii din cadrul institutiei.
In plus, GdS a aflat ca Finantele doljene au primit recent o circulara de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) prin care li se spune functionarilor Fiscului sa primeasca declaratiile de profit de la firme si fara viza consultantului fiscal.
V-am intrebat atunci care este strategia dvs referitoare la aceste firme, cum aveti de gand sa va platiti datoriile fata de ele si, mai ales, cand credeti ca veti face acest lucru. ... Ce au inteles patronii si angajatii acestor firme?
Cu toate ca sute de persoane ar fi trebuit trimise in somaj, acestea vor fi angajate in cele doua firme si va trebui sa castige contracte pentru a avea salarii.
"Problema arieratelor este veche si continua sa bage in faliment mii de firme. La intalnirea cu reprezentantii FMI, am cerut clar ca datoriile statului catre firme sa fie achitate in cel mai scurt timp, altfel mii de firme isi vor inchide afacerile.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
Guvernul a promis ca de la 1 octombrie va elimina platile care au inchis zeci de mii de firme in ultimul an. ... "Impozitul minim pentru firme se va elimina on momentul in care se aproba actul normativ.
Daca analizam nivelul afacerilor declarate de firme catre bugetul de stat, cat impozit pe profit au de plata, ce TVA depun in vistieria statului si ce contributii achita pentru angajati, putem sa ne facem o idee despre mersul economiei.
Trei firme isi maresc considerabil cifra de afaceri ca urmare a schimbarii legislatiei privind depunerea declaratiilor fiscale. ... Pentru a depune insa aceste declaratii in format electronic este necesar un certificat digital care se elibereaza de numai trei firme la nivel national agreate de Ministerul Finantelor.
"Au scazut arieratele nerecuperabile, fie pentru ca s-au mai incasat din ele, fie pentru ca s-au incheiat procedurile de insolventa la mai multe firme sau alte societati au intrat in insolvabilitate", a spus directorul adjunct al DGFP Dolj, Mihai Antonescu.
sa-si achite darile la stat cu o zi intarziere Mii de firme doljene s-au trezit luna aceasta cu hartii de la Finante, prin care reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) le "informeaza"
Fie din comoditate, fie pentru ca au marfa la negru in magazin, multe firme nu emit bon fiscal clientilor, chiar daca sunt dotate cu case de marcat fiscale. ... Cei care au firme de fast-food au destule probleme", a spus Cornel Corcoveanu.
Agentii economici care considera ca alte firme concurente isi fac reclame inselatoare pot sesiza acest aspect printr-o adresa scrisa catre Finantele judetene.
Accesarea unui credit pentru resuscitarea activitatii a devenit atat de greoaie si inaccesibila, incat foarte multe firme, mai mari sau mai mici au preferat sa intre in insolventa.
PFA, SRL si alte firme pot cere cei 50.000 Euro - 200.000 Euro pentru mici afaceri:
Constat cu parere de rau ca s- au inregistrat cazuri in care controalele s-au dovedit a fi abuzive, in final descoperindu-se ca unele firme erau in regula cu produsele lor.
google-analytics.com