Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (2.77 secunde)
400 lei, iar pentru 84 de firme s-a decis suspendarea activitatii. ... Si de aceasta data, doua firme fantoma au iesit in evidenta prin prejudiciul foarte mare creat bugetului de stat.
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; ... Cat priveste societatile de distributie, printre primele firme care se ocupa de distributia produselor se remarca Transilvania General Import-Export SRL.
Totodata, Neisse este acuzat si ca ar fi transferat ilegal actiunile detinute la Filatura de Bumbac din Carei pe numele unei firme off-shore din Insulele Caiman. ... Inchiderea celor doua firme din Satu Mare si Carei ar insemna trecerea in somaj a aproape 1.000 de angajati.
Actionar unic al acestei firme, care a lucrat si pentru Ministerul Integrarii Europene pentru campanii de promovare similare in programe de "succes " in Romania, cum ar fi "PHARE - componenta de coeziune economica si sociala” si "RICOP”, este un off-shore cipriot, Simarom Trading Limited.
Pe de alta parte, seful ANAF a explicat ca, in paralel cu actiunea de control s-a demarat “perfectarea unor protocoale de colaborare cu aceste firme. ... Daca vom descoperi si firme care produc neautorizat, sanctiunea va fi mult mai grava, intra in zona penalului“, a mai afirmat Sebastian Bodu.
Modul de lucru a fost pe cat de simplu pe atat de eficient, in plasa teparului intrand in general firme care au ca obiect de activitate producerea sau comertul materialelor de constructie sau a diferitelor subansamble de utilaje.
Un alt aspect interesant este legat de originea investitorilor straini din Constanta, datele oficiale dezvaluind faptul ca arabii detin cele mai multe astfel de firme axate pe comertul cu deseuri.
Termenul provine din limba engleza si denumeste o asociere de mai multe firme din acelasi domeniu de activitate si care se gasesc in aceeasi zona geografica. ... Un cluster este format din cinci-sase firme care se unesc pentru a castiga o licitatie.
Ministerul Finantelor Publice da vina pe negocierile cu UE, patronatele spun ca noua impozitare va duce la falimentul multor firme mici.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a blocat conturile a peste 5.500 de firme cu capital privat, ale caror datorii catre institutie depasesc valoarea de 17,5 milioane de lei.
Noua lege a insolventei va rade din piata in procedura de urgenta circa 240.000 de firme. ... Dupa aplicarea ei, se estimeaza ca aproximativ 240.000 de firme-fantoma din Romania vor disparea.
Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia va organiza la Craiova, in perioada 5-9 septembrie, editia de toamna a targului CONTEX 2006, la care sunt invitate sa participe 37 de firme din toata tara. ... "Avem mai multe solicitari, insa spatiul nu ne permite sa invitam mai multe firme.
O firma deschisa nonstop, asta e adevarata putere de cotare a unei firme", a declarat Ioan Ciocea, presedintele APF. ... Potrivit acestuia, lipsa unei legislatii permite evaziunea fiscala si determina anumite firme sa nu respecte niste standarde, lucru care atrage dupa sine existenta unor servicii de proasta calitate pe piata.
Cea de-a XV-a editie a Electroutil se desfasoara in perioada 3-7 octombrie 2006 (intre orele 10.00 - 18.00) si ofera craiovenilor posibilitatea de a vizita standurile a peste 45 de firme care expun o gama larga de masini, utilaje, instalatii industriale cu actiune electrica, produse electronice, electrice si electrocasnice, centrale termice, tamplarie PVC.
Reprezentantii fabricii sustin ca numai trei firme ar avea puterea financiara sa preia firma la pachet si s-o faca rentabila. ... 17 firme si-au exprimat intentia de a participa la privatizarea ELECTROPUTERE Craiova, patru romanesti si 13 straine.
La Club Melody din statiunea Mamaia s-a desfasurat aseara festivitatea de decernare a premiilor pentru cele mai bine clasate firme la cea de a XIII-a editie a Topului Judetean al Firmelor 2005.
Din cele 690 de firme romanesti care au falimentat Bancorex in urma creditelor contractate si nereturnate, fix 100 de societati sunt inregistrate in judetul Constanta.
In Craiova insa nu exista inca firme care sa desfasoare o astfel de activitate, deci puteti oricand pune pe picioare o afacere profitabila in domeniu.
In ultimii doi ani, 17 firme si-au exprimat interesul pentru ELECTROPUTERE Craiova, potrivit AVAS. Este vorba de patru firme romanesti si 13 straine. ... Decizia a fost luata la solicitarea celor doua firme care cumparasera caietul de prezentare a societatii, SAAB Suedia si englezii de la AGI GROUP.
Complexurile Energetice Rovinari si Turceni au prelungit pentru acest an contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu opt firme, care au fost implicate in scandalul "energia". ... Si conducerea CE Rovinari a hotarat sa continue anul acesta furnizarea energiei electrice tot pentru patru firme:
google-analytics.com