Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (7.13 secunde)
Intr-o perioada in care zeci de firme au intrat in insolventa, in care rata somajului in Dolj este cea mai mare din tara, in care blocajele financiare ale companiilor sunt din ce in ce mai evidente, in care s-au operat diminuari de salarii in mediul privat si mii de oameni si-au pierdut locul de munca, Finantele spun ca au crescut veniturile catre buget.
Curierul National publica articolul "Nu dati vina pe firme! ... Anul trecut, 200.000 de firme au iesit de pe piata, potrivit specialistilor in insolventa.
Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top. ... Din pacate, in Dolj sunt putine firme care se incadreaza in conditiile impuse pentru a participa la top: din 16.606 firme care au depus bilant, doar 3.317 s-au incadrat in cerintele organizatorilor.
45.000 de firme, iar dintre cele care au ramas, doar 42% au inregistrat profit anul trecut. In primele noua luni din 2010 au mai disparut 169.000 de firme, a anuntat Nicolescu.
Consultantul a precizat ca sute de firme craiovene care se afla in imposibilitatea de a plati la termen datoriile catre stat apeleaza la imprumuturi bancare pentru achitarea darilor, datorita faptului ca este de trei ori mai ieftin sa procedeze asa.
37 de firme din agricultura si industria alimentara stau la dispozitia vizitatorilor. ... La aceasta editie, sunt prezente 37 de firme, in principal producatori sau dealeri de masini si echipamente pentru industria alimentara, masini de ambalat si etichetat, dotari pentru laboratoare, controlul si certificarea calitatii etc.
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut.
In Craiova, mai multe firme si-au transferat activele (imobilele) pe persoana fizica, pentru a plati impozite pe proprietate reduse la jumatate. ... Sunt vizate mai ales spatiile comerciale de la parterurile blocurilor, care au trecut, in masa, de pe firme pe persoane fizice.
Au fost invitate sute de firme din judetele arondate: ... Numai la Satu Mare, de exemplu, din dispozitia inspectorului sef Grigore Pop s-au incheiat contracte de sponsorizare cu vreo suta de firme de profil.
Am cel putin doua firme pe care le-am luat in stare... ... si n-as vrea sa va aduc aminte cazul BCD-ului, firma care s-a trezit cu tarusii in fata pentru ca facea concurenta unei alte firme din Constanta.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
Asa va fi si la firme, in special la cele care presteaza servicii".
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
Daca in 2012, cele 786 de firme producatoare sau distribuitoare de produse din ciocolata raportau un profit net de 107,3 milioane lei, in 2017 se estimeaza ca acesta a fost de 306, 1 milioane lei, la un numar de 758 de firme.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a trimis deja invitatii de participare catre 20 de firme din Craiova si catre cateva firme din Cluj si Bucuresti si asteapta oferte si din partea altor firme care vor sa se implice in reconstructia Noului Rast.
Situatiile exceptionale impuse de lege pentru acest gen de achizitii au fost inlocuite se pare de prestigiul unor firme infiintate parca special pentru a incasa banii statului.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1.
Planul prevede acordarea de garantii si ajutoare de stat pentru firme care lucreaza in domenii considerate strategice, precum agricultura, constructiile, infrastructura, turismul, mediul si sanatatea, si garantarea creditelor contractate de tineri pentru achizitionarea primei locuinte, ca o modalitate de relansare a pietei de constructii.
google-analytics.com