Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (7.43 secunde)
In ceea ce ne priveste, unele voci autorizate sustin ca dupa aderare circa 60% dintre firmele cu capital romanesc vor disparea de pe piata si vor aparea cu 70% mai multe firme cu capital strain, deoarece acestea vor sti sa foloseasca banii de la Bruxelles.
Potrivit Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare (UNPRL), integrarea va duce la o crestere spectaculoasa a numarului falimentelor, deoarece zeci de mii de firme romanesti nu vor face fata rigorilor concurentei pe piata comuna. ... Dintre acestea, aproximativ 90%, adica 10.000 de firme, au intrat in faliment.
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj. ... Doua dintre cele zece firme invitate de Consiliul Judetean (CJ) Dolj la discutii sunt cele care construiesc si centrul Craiovei.
Actiunile Garzii Financiare Constanta continua in forta, zeci de firme fantoma fiind descoperite in fiecare luna, prejudiciul produs bugetului de stat ridicandu-se de fiecare data la ordinul milioanelor de euro.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj. ... Fie ca a fost vorba despre companii cu capital integral strain, fie ca au fost firme mixte româno-straine, în decursul timpului, aproape 500 de entitati economice au fost radiate sau dizolvate. ... În Germania dispar 10.000 de firme anual.
  Dolj, cele mai multe firme pierdute La o solicitare scrisa a Gazetei de Sud, AVAS ne-a comunicat o lista cu 35 de societati comerciale din portofoliu, din judetul Dolj, precum si stadiul în care se afla (administrare, lichidare, faliment).
In pofida crizei economico-finaniciare internationale volumul investitiilor straine, respectiv al numarului de firme straine nou infiintate in judetul Constanta a cunoscut, la sfarsitul anului 2008, o usoara crestere cu 2,41% fata de acelasi indicator inregistrat la sfarsitul anului 2007, potrivit statisticilor oficiale date publicitatii de catre Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Peste 8.000 de firme doljene se afla, in prezent, in imposibilitatea de a-si mai desfasura activitatea, dupa ce Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj le-a blocat zeci de mii de conturi pe care respectivele societati le au deschise la bancile comerciale.
"Suntem mult mai vigilenti pe linia rambursarilor de TVA si se compenseaza sumele cu alte obligatii catre stat, chiar si cu obligatii fiscale ale altor firme care fac parte din acelasi grup de firme". ... Dar in acelasi grup exista alte firme care au datorii catre bugetul consolidat al statului.
Pentru ca au avut in 2009 afaceri de peste 70 de milioane de lei, au multi angajati si detin active importante, peste 40 de firme doljene vor trece de la anul in categoria marilor contribuabili. ... Cateva zeci de firme din Dolj au avut afaceri bune anul trecut.
"Avand in vedere numarul mare de firme de pe piata Rasdaq (in jur de 1.100, multe dintre ele cu cifre de afaceri de peste 50 de milioane de euro) ce reprezinta toate sectoarele economiei nationale, se poate spune ca piata Rasdaq reprezinta mult mai bine economia Romaniei decat cele 60 de firme de la BVB si este in interesul tuturor sa se creeze un cadru care sa permita dezvoltarea acestei piete, indiferent sub ce denumire, si nu trecerea ei pe linie moarta.
Noua firme isi expun gratuit produse software, aplicatii mobile si hardware, cu sprijinul unei subventii de 690.000 de lei de la bugetul de stat Noua firme romanesti sunt prezente in acest an la cel mai mare targ mondial de telecomunicatii - Mobile World Congress de la Barcelona - aceasta fiind prima prezenta romaneasca la acest congres.
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. ... Acum, la cativa ani de la plata acelor ajutoare, unele firme au evoluat in piata, in timp ce altele s-au adancit si mai mult in datorii.
Afirmatia unui reprezentant al SRI potrivit careia exista firme care fac interceptari ilegale ale comunicatiilor si care recurg ulterior la santaj, inclusiv la adresa unor "personalitati publice", i-a determinat pe parlamentari sa decida o intrunire a Comisiei de control al SRI din cadrul Senatului.
Din cauza crizei, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu-si poate vinde bunurile sechestrate de la firme, pentru recuperarea pagubelor produse catre bugetul statului.
Managerul general al unei firme distribuitoare de flori si aranjamente florale din Romania sustine ca rata de profitabilitate in cazul unei firme care “traieste“ din comertul cu flori este de peste 30%, lunar, din cifra totala de afaceri.
Doar anul trecut, peste 3.500 de firme au intrat in incapacitate de plata si alte 836 au dat faliment.
Eveniment de referinta in peisajul expozitiilor specializate, TINIMTEX aduna in perioada 15-19 februarie a.c., in statiunea Mamaia, la cea de-a XXXIV-a editie, 373 de firme participante.
Fiscul a decis sa ridice pragul cifrei de afaceri de la 500 de miliarde de lei vechi la 700 de miliarde de lei vechi pentru marii contribuabili, motivand ca nu are capacitatea sa administreze toate cele 1.500 de firme care se incadrau in aceasta categorie.
Peste 250 de dosare pentru racordarea la reteaua de gaze din Craiova zac de aproape sapte luni prin mapele unor firme din Bucuresti, care au castigat licitatia organizata de Distrigaz Sud SA pentru dreptul de a realiza bransamente in Dolj si Olt.
google-analytics.com