Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (5.57 secunde)
Tot mai putine firme din Oltenia intra sub incidenta Legii falimentului. ... Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie.
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
158 de firme doljene au obtinut esalonari la plata datoriilor catre stat, in conditiile in care mii de companii au sume restante catre bugetul de stat.
158 de firme doljene au obtinut esalonari la plata datoriilor catre stat, in conditiile in care mii de companii au sume restante catre bugetul de stat.
Golul de aproape 15 ani in formarea inginerilor constructori, dar si a altor specialisti la nivel postliceal, a facut ca piata constructiilor sa fie invadata de aventurieri, "patiseri", mecanici auto, avocati, vamesi, finantisti si alte categorii de indivizi cu bani care isi fac firme de constructii peste noapte si se apuca de construit.
octombrie (2 societati) - 162 de persoane, noiembrie (7 firme) - 506 persoane, decembrie (9 firme) - 570 de persoane.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat. Cand i-am spus ca avem dovada ca au vandut si firme printre comercianti, seful Garzii a luat foc.
Aproape 200.000 de firme au disparut anul trecut, dupa ce statul a introdus impozitul minim. Tot in aceeasi perioada numarul inmatricularilor de firme a scazut cu 20% comparativ cu anul 2008. Introdus anul trecut, impozitul minim a "ras" sute de firme.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Pare greu de crezut, dar multe persoane platesc bani grei ca sa scape de propriile firme. ... La rubricile de mica publicitate, doritorii se inghesuie sa cumpere firme cu datorii:
Finantele doljene au declarat inactive fiscal peste 730 de firme, de trei ori mai multe decat in semestrul doi din 2010 Din ce in ce mai multe societati doljene apar pe lista celor inactive fiscal, publicata pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Un ordin al ministrului finantelor publice pune pe jar afaceristii care aveau intentia sa isi deschida firme suspecte doar cu scopul de a pagubi statul.
Multe firme pierd esalonarile la plata deja acordate. ... ale OUG 29/2011 privind esalonarea la plata a datoriilor firmelor, precum si ale OG 30/2011 privind modificarea Codului Fiscal, care stipuleaza, printre altele, scutirea de penalitatile de intarziere a acelor firme care platesc datoriile pana la un anumit termen.
Firmele de constructii fug de Rast Sirul selectiilor de oferte pentru reconstructia Rastului, la care nu participa decat cateva firme, continua.
Conditiile de atestare si investitiile pentru infiintarea unei astfel de firme sunt pe masura. Firmele de audit financiar sunt in plina dezvoltare si constituie un domeniu de activitate necesar in conditiile concurentei din piata dintre firme.
Astfel, in luna ianuarie au intrat in insolventa 2.054 firme si au fost infiintate 8.515 firme. ... Datele Oficiului National al Registrului Comertului mai arata ca, de la declansarea crizei, circa 130.000 de firme au ajuns in incapacitatea de a-si plati datoriile.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a transat ieri problema coruptiei din administratia publica locala si a dat asigurari ca omul pe care-l trimite PD-L in cursa pentru Primarie poate starpi acest flagel Licitatii pentru aceleasi firme, in veci...
Totodata, GEA arata faptul ca majoritatea firmelor care au venit pe piata cu produse noi au apelat la importuri, la licente sau imitare si doar o treime din firme au investit in activitatea proprie de cercetare.
Notorietatea de care se bucura Grupul de firme European Drinks & Food nu se datoreaza numai calitatii superioare a renumitelor sale bauturi racoritoare si alcoolice, ape minerale sau produse alimentare fabricate pe modernele platforme industriale din Bihor, ci si dublei calitati de cel mai mare angajator si contribuabil privat din Romania, pe care si-o revendica gratie numarului mare de salariati in toata tara, dar si celor peste 3.600 de miliarde de lei virate numai anul trecut la bugetul consolidat al statului.
Mediul romanesc de afaceri este bintuit in acest moment de sute de mii de firme-fantoma.
google-analytics.com