Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (7.16 secunde)
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului. "Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Despre spectatorii din tribuna... ... daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
Intamplari stranii in padurea Hoia-Baciu (Autor: ... FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Anual, 80.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar alti 50.000 isi pierd viata din cauza acestei boli (Autoare:
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. Sunt de patru ani palarier. Lucra doar cu par de iepure, care este cel mai bun. Avem atelierul de palarii pe Strada Fericirii nr.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca. ... Au fost realesi in al doilea mandat cu peste 70 la suta din voturi.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu. ... Disputa a fost pigmentata cu elemente de spectacol si replici taioase, cu umor sarcastic si satira reciproca.
Ziarul de Cluj informeaza: "Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
google-analytics.com