Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (5.36 secunde)
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti;
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cluj: ... Energia a obtinut a doua victorie stagionala in fata campioanei en-titre "U" Mobitelco Cluj, scor 80-70 (25-23, 15-13, 16-22, 24-12). In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89.
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Vedeta a fost gazda evenimentului, alaturi de realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, nu participa la sedinta BPN al PSD, care a inceput luni si in care se incearca transarea disputei legate de dizolvarea conducerilor unor filiale, liderul clujean spunand ca nu a avut "niciun interes". "E distanta tot mai mare intre Cluj si Bucuresti.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii.
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. Incearca sa te limitezi la lucrurile de care ai nevoie si sa nu faci achizitii extravagante.
Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI pe care au dat-o jucatorilor, dupa 1-2 cu CFR! Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi.
BERBEC Te vei bucura de o atmosfera cu totul noua si plina de romantism. Cei mai tineri vor fi in cautarea dragostei doar pentru a aduce mai multa distractie in viata lor. ... Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani:
google-analytics.com