Cautare

62261 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (4.17 secunde)
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
UDMR a rupt protocolul cu PDL la Cluj-Napoca UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, dupa ce primaria municipiului a deschis o piata volanta in centrul orasului, fara sa consulte Uniunea.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii. Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Nicolae Dica Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. Serviciu si bani:
Fac un consum enorm de energie. ... Bani: ... se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. ... Daca se grabesc vor avea de pierdut. ... sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. Bani:
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. In scurt timp preturile gigacaloriei si apei potabile vor creste simtitor. Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
Raspunsul preferat al primarului "Da, domnule, o sa facem si asta" s-a nascut cu ajutorul galatenilor care l-au numit in functie, dar si cu sprijinul clasei politice locale capabile doar sa-i opuna, in perioada electorala, un personaj asemanator, in persoana lui Eugen Durbaca.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL. La sfarsitul intalnirii cu usile inchise care a durat aproape doua ore, Tariceanu a infatisat in cateva minute concluziile:
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta nu este obedienta lui Radu Mazare, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Fosta vila a Ionelei Prodan, acolo unde a crescut celebra sa mama si tot acolo unde cele doua fete, Rebeca si Sarah, au cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata!
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
google-analytics.com