Cautare

62305 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (4.64 secunde)
Aproape 80% dintre sesizarile transmise Parchetului de Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) reprezinta fapte de evaziune fiscala de dimensiuni relativ reduse.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. Cititi mai jos informatiile pe aceasta tema, din Gazeta Sporturilor.
Maria Sallai a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR cu prilejul Floriilor. ... "Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 11 februarie 2011.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Partidul Conservator (PC), condus de Dan Voiculescu (foto), e intarit prin racolarea valurilor de demisionari din randul PRM si PSD.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
google-analytics.com