Cautare

5010 de rezultate pentru "feraru nicolae casino cluj" (3.08 secunde)
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va merge la Curtea de Conturi indiferent daca numirea consilierilor se va face pe legea veche de organizare si functionare a Curtii sau pe o alta noua, a declarat luni purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate. ... Surpriza Viisoreanu Dupa un an, alt mostenitor, Nicolae Viisoreanu, a notificat primaria ca-si vrea casa inapoi.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
Nae Nicolae a fost inmormantat sambata. Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa. ... Bilantul fabuloasei inmormantari a lui Nae Nicolae:
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti. Aristul Nicolae Zimbroianu s-a nascut la 18 februarie 1947, Bogati, jud.
Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata. ... Asa ca am incercat si eu sa vad cu ce a gresit Nicolae Banicioiu de este pus la zid.
Cum in ultima saptamina am semnat mai multe articole impotriva primarului Dumitru Nicolae, si cum un coleg a intrat in concediu, a cazut pe mine bucuria de a munci mai mult azi si de a compune un editorial al carui subiect este edilul-sef PSD al orasului nostru.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. Cand i se atrage atentia ca, de exemplu, pe strada Brailei, sunt mai multi maidanezi decat contribuabili, Nicolae spune ca nu-i adevarat, lucru care este real, dar nu si dupa ora 22.00.
El a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest fel s-ar putea stinge discutiile iscate de amplasarea langa statuie a placutei cu citatul din Nicolae Iorga.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. ... 9 Cluj cu 1.825 voturi. ... "Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenta mea este esentiala aici.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
google-analytics.com