Cautare

5010 de rezultate pentru "feraru nicolae casino cluj" (3.80 secunde)
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Marcela Feraru, Ducu Bertzi si Vlad Velcu sunt numele dintre care premierul Calin Popescu-Tariceanu ar putea alege propunerea pentru reprezentantul Guvernului in Consiliul de Administratie al TVR, au declarat surse liberale.
Într-un alt dosar penal, care viza restituiri ilegale de TVA de circa 9,8 milioane de lei, Eugenia Ghiga a fost chiar trimisa in judecata in stare de arest preventiv, impreuna cu ceilalti inculpati - Constantin Gabriel, zis Gabi Alunecosu', Maria Pipan, Cornel Varlan si Danut Feraru - insa n-a stat prea mult in spatele gratiilor, reusind sa-i convinga pe judecatori ca poate fi judecata si in stare de libertate.
Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel. Au mai jucat: Musat, Bran, Popa, I.
NoName a revendicat atacul ca o riposta fata de sustinerea Ucrainei. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Macron are cel mai prost scor in sondaje de la criza vestelor galbene. Marcela Feraru, editor Aleph News, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Summitul Comunitatii Politice Europene s-a desfasurat la Chisinau Klaus Iohannis si Volodmir Zelenski au semnat un comunicat comun Marcela Feraru, jurnalist corespondent in Franta
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
google-analytics.com