Cautare

11836 de rezultate pentru "feraru nicolae casino cluj spalare bani" (3.12 secunde)
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Summitul Comunitatii Politice Europene s-a desfasurat la Chisinau Klaus Iohannis si Volodmir Zelenski au semnat un comunicat comun Marcela Feraru, jurnalist corespondent in Franta
Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. ... Bani - Te gandesti sa faci economii si incepi sa pui deoparte o suma deloc de neglijat.
Subdiviziunile leului sint banii, pentru care s-au emis monede metalice de 1 ban, 5 bani, 10 bani si 50 de bani.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
Potrivit reprezentantilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, institutia nu dispune de personalul necesar pentru a acoperi toate cazurile in materie de spalare a banilor.
In Bulgaria Zelmer s-a remarcat in anul precedent ca lider de piata pe categoria aspiratoare cu spalare, iar pentru 2011 compania isi propune consolidarea acestei pozitii precum si continuarea cresterii celorlalte categorii.
Sunt si alte tipuri de spalare a creierului mai putin evidente si care se petrec in fiecare zi. ... Sau chiar prietenii, care incearca sa-si manipuleze apropiatii pentru a reactiona intr-un fel anume, participa intr-un fel de spalare de creier.
DE CE a luat Primaria aceasta decizie Primaria Sectorului 2 anunta ca va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11:00, proiectul pilot pentru Capitala de spalare mecanizata a strazilor si de parcare alternativa a autovehiculelor pe un sens de mers, in vederea curatarii eficiente a carosabilului.
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Un calcul simplu, realizat pe baza tuturor HG-urilor prin care s-au tras bani din Fond, arata ca doar circa 700 de milioane de lei au fost alocati pentru investitii. ... Comisia nu a mai fost infiintata si nimeni nu a mai scos un cuvant despre bani.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani: ... Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, nu doar de a celor din jur Bani: ... Bani: A trebui sa strangi mai multi bani pentru vacanta dorita Dragoste: ... Bani:
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
google-analytics.com