Cautare

3554 de rezultate pentru "examen notarii 2009" (3.97 secunde)
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii si senator, Anca Boagiu (foto), a afirmat ca a fost socata sa gaseasca in Minister, intr-o perioada de criza, in care piata constructiilor, cea imobiliara a cazut, valori ale exproprierilor, in unele cazuri de 70 de ori mai mari decat cele pe care notarii le evalueaza si le publica anual.
Notarii vor transmite cererile de eliberare a extraselor catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) si nu vor percepe taxe pentru acest serviciu, pentru o perioada de doua luni.
Notarii sustin si ca multi vinzatori se vor intelege cu cumparatorii pentru a fi de acord sa treaca in acte o valoare similara cu cea valabila la data dobindirii proprietatii. Astfel, sustin notarii, preturile caselor ori terenurilor vor "inghetaā€¯, dar numai in acte.
Acum, notarii sunt cei care declara tranzactiile efectuate. ... OPSCB i-a obligat deja pe notarii publici sa trimita raportari despre tranzactiile imobiliare de peste 10.000 de euro .
In functie de preturile tranzactiilor imobiliare, notarii percep intre 1,5 si 3%. ... Din profitul lunar, notarii platesc cheltuielile curente, salariile si darile la stat ale angajatilor, impozitul pe profit anual de 16% si o taxa de 5% din castiguri catre Camera Notarilor Publici.
In functie de preturile tranzactiilor imobiliare, notarii percep intre 1,5 si 3%. ... Din profitul lunar, notarii platesc cheltuielile curente, salariile si darile la stat ale angajatilor, impozitul pe profit anual de 16% si o taxa de 5% din castiguri catre Camera Notarilor Publici.
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
De asemenea, se intentioneaza ca pana in toamna birourile notariale din Constanta sa fie dotate cu aparatura in asa fel incat notarii sa poata accesa documentele de care au nevoie, pe baza de semnatura electronica, fara a mai fi necesar sa se deplaseze pana la sediul OJCPI.
Notarii taxeaza mai putin cu 30% Incepand de miercuri, notarii au primit un ordin, semnat de un secretar de stat din Ministerul Justitiei, potrivit caruia taxele notariale si de ipoteca pentru contractele incheiate prin programul "Prima casa" vor fi reduse cu 30%.
Dintre craiovenii care castiga multi bani practicand profesii liberale, categoriile profesionale cu cele mai mari datorii la stat sunt notarii, avocatii si medicii. Notarii chiar si-au dublat restantele catre Fisc in interval de un an.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Rezultatele primei serii vor fi facute publice miercuri, iar pentru cei care au dat examen in seria a doua - vineri, a precizat Biroul de presa al INA.
google-analytics.com