Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (3.30 secunde)
Pentru acesta editie, Adama a pregatit oferte speciale adresate exclusiv vizitatorilor Timon ce vizeaza ansamblurile Evocasa Armonia, Evocasa Optima si Evocasa Selecta.
Evocasa Optima si Evocasa Armonia, cel din urma a atins cele mai bune vanzari in prima parte a acestui an. Din totalul de 262 de apartamente repartizate in doua cladiri, in prezent a mai ramas de vanzare doar 20% din ansamblul residential Evocasa Armonia.
In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
In imediata apropiere a Foisorului de Foc, se afla ansamblul rezidential Evocasa Selecta, un proiect realizat de dezvoltatorul imobiliar Adama.
La standul Adama, situat chiar la intrarea principala a pavilionului dedicat tIMOn, cei care viseaza sa se mute intr-un camin nou, intr-o zona centrala a capitalei, se afla pe ultima suta de metri pentru a profita de ofertele dezvoltatorului la ultimele imobile din complexul Evocasa Armonia.
Edenia Titan si Evocasa Optima. ... Evocasa Optima a stabilit un nou standard prin eficienta si design modular pentru apartamente accesibile, fara a face compromisuri in proiectarea de locuinte atat functionale, cat si estetice.
Edenia, Evocasa Armonia si Evocasa Optima. ... In Evocasa Optima preturile incep de la 49 000, 59 000 si 79 000 € pentru apartamente de 2 camere, 2 camere King Size respectiv 3 camere iar in Edenia Titan preturile incep de la 55 000 €.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Vedetele Antena Stars au fost primite de catre gazdele hotelului Orizont cu preparate exclusiviste, gatite dupa retete internationale.
Familia Brancu-Turcu s-a decis si de aceasta data asupra Hotelului Orizont din Predeal, oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea.
Valentina a ales sa-si petreaca mini vacanta de weekend la hotelul Orizont din Predeal deoarece este situat relativ aproape de Bucuresti si intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta: ... "La numai 140 de km de Capitala, am gasit o oaza de relaxare si confort la hotelul Orizont din Predeal.
Claudia Pavel a ales sa-si petreaca mini vacanta de Rusalii la hotelul Orizont din Predeal, o oaza de liniste situata relativ aproape de Bucuresti, care intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta: ... Staff-ul hotelului Orizont este mereu amabil, saritor, iar pentru copii este locul perfect!
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal. ... La Hotelul Orizont din Predeal am descoperit toate acestea si, in plus, doua restaurante de lux:
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal. ... ne-am dat cu saniuta, ne-am plimbat si am inotat in piscina Hotelului Orizont.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti.
DOUA BATAI DE JOC- CINEMA VICTORIA SI CINEMA ORIZONT Autoritatile locale din Calarasi nu au profitat de oportunitatile pe care le-au avut in legatura cu cinematografele din Calarasi. ... Mai mult decat atat si la ora actuala avem o situatie inadmisibila, in privinta Cinema Orizont.
Pe 22 august 2006, o salupa a armatei iraniene ataca platforma petroliera romaneasca Orizont din Golful Persic si, vreme de cateva ore, pana si contactarea ostaticilor a fost o problema;
In aceasta categorie intra ansambluri precum Evocasa Selecta, Estia Residence sau City Air. O sansa pentru deblocarea pietei imobiliare o reprezinta programul "Prima Casa", preturile prezentate mai sus inscriindu-se in limita de 60.000 de euro pentru care guvernul acorda garantie.
Si mai mult, in timp de criza am reusit sa lansam si proiecte noi, astfel ca anul acesta am dat startul lucrarilor la Evocasa Uptown, cea mai inalta cladire de locuinte din Ploiesti," spune Asher Lax, director de marketing si vanzari Adama.
google-analytics.com