Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (3.37 secunde)
Si de multe ori e banal, pentru ca nu-ti aduce nici o implinire de nici un fel, e pur si simplu trecerea dintr-o zi in alta pana ajungi sa fii plictisit, blazat, fara orizont.
Potrivit Metrorex, in 2015 va fi dat in folosinta tronsonul Drumul Taberei-Eroilor care cuprinde un numar de 10 statii (Eroilor, Academia Militara, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei - statie depou, Brancusi, Raul Doamnei).
Despre o noua Revolutie Industriala Se pare ca la orizont a aparut o noua Revolutie Industriala: fabricarea diverselor lucruri prin printare 3 D.
Lazea a mai spus ca, pe de alta parte, trecerea la euro este un joc cu doua parti, astfel incat Romania ar trebui sa analizeze daca statele din zona euro, avand in vedere criza, sunt pregatite sa primeasca noi membri intr-un orizont de timp relativ scurt.
Recent s-a finalizat si un proiect de "Subprogram tematic pentru zona montana", in cooperarea Forumului Montan cu Ministerul Agriculturii, pentru noul PNDR 2014-2020 si ca strategie multianuala - orizont 2040, elaborat de prof.
Primul tronson al magistralei 5 de metrou va avea o lungime de 6,2 kilometri si va numara 10 statii: Eroilor, Academia Militară, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei, Valea Argesului si Raul Doamnei.
-Raul Doamnei, - Valea Argesului, - Valea Ialomitei, - Romancierilor, - Parcul Drumul Taberei, - Tudor Vladimirescu, - Favorit, - Orizont, - Academia Militara, - Eroilor.
Exista un orizont de asteptare in randul romanilor si anume ca, in curand, a traversa Romania de la est la vest si invers, nu va mai constitui o problema.
Este un indicator prin care se doreste cuantificarea anticipatiilor analistilor financiari cu privire la activitatea economica in Romania pentru un orizont de timp de un an.
Investitiile straine au ramas la un nivel modest, constructiile s-au prabusit cu peste 6%, insolventele au ramas la un nivel ridicat, desi au inceput sa scada, creditele constituie in continuare o piatra de moara pentru romani, iar in zona IMM-urile, a antreprenorilor, exista in continuare un orizont de asteptare privind masuri care sa incurajeze mediul de afaceri si sa stimuleze cresterea economica.
Inca un proces impotriva companiei apare la orizont, de data aceasta dinspre Quantum Research care spune ca iPhone incorporeaza doua tehnologii patentate de ei.
Harddisk-urile hybride nu vor avea o viata prea lunga datorita aparitiei la orizont a modelelor Solid State Drive (SSD) a caror stocare se realizeaza exclusiv pe chip-uri de memorie flash.
Cum inovatii in domeniul stocarii magnetice nu mai apar la orizont, iar scrierea perpendiculara nu este revigoranta cum s-a crezut initial, viitorul apartine SSD-ului.
Acum, cand in pragul lansarii stau reprezentantele gamelor mainstream si entry level a G80, primele informatii referitoare la succesorul modelului de top incep sa isi faca aparitia.
Astfel, deja se contureaza la orizont primele informatii despre GeForce 9, iar primele zvonuri indica o putere de procesare de trei ori mai mare decat ale actualelor modele de top.
Astfel, doua noi modele Core 2 au aparut la orizont: Pentium E2140, respectiv E2160. Primul este tactat la 1.6 GHz, iar cel de-al doilea la 1.8 GHz.
Teoria sugereaza ca intregul univers poate fi vazut drept "o structura bidimensionala proiectata pe un orizont cosmologic", sau, mai simplu, ca universul in care credem ca locuim este o proiectie 3D a unui univers alternativ 2D.
Nu exista gauri negre, dar exista gauri gri Savantul sustine ca ideea unui orizont al evenimentelor, care nu permite nici macar luminii sa evadeze, este una eronata.
Cand nu mai ai orizont si distantele nu-ti mai spun nimic, cand anotimpurile alearga prin tine in cerc, atunci, atunci au loc in noi despartirile peste umar.
In noaptea de sambata spre duminica am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani. Si, vai, ne-am trezit, fata-n fata, doi straini, fara varsta, fara busola, fara ani, fara ceas si fara orizont...
google-analytics.com