Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (2.56 secunde)
De asemenea, din Eforie Nord urmeaza sa fie scoase la vanzare cinci unitati, respectiv Vila Marina, restaurant Dunarea, Vila sincai, laborator Pinguin si cofetaria si laboratorul Pescarus, iar din Eforie Sud, hotelurile Magura, Suceava, Orizont, Fortuna si anexa Sirena.
Astfel, categoriile de salariati dintr-un domeniu considerat prioritar, care au un nivel de salarizare inferior unor salariati dintr-un domeniu cu un nivel de prioritate mai mic, vor trebui sa beneficieze, intr-un orizont de timp stabilit, de cresteri salariale mai mari relativ la cei din urma.
Potrivit Linicai Stan, directoarea THR Marea Neagra, este vorba despre hotelurile Orizont, Fortuna si Sirena (toate de o stea), Magura si Suceava (ambele cu doua stele), toate din Eforie Sud.
In acelasi timp, CEZ intentioneaza construirea de CET-uri fie prin investitii greenfield, fie prin posibilitatea preluarii unor CET-uri existente, intr-un orizont de timp de circa doi ani.
Un tur de orizont in UE este de ajuns pentru a ne da seama ca merita sa ne facem cumparaturile in mai multe tari.
Daca, in urma cu o saptamana, si-au anuntat prezenta la curs 20 de solicitanti, imediat ce am sosit la Oradea am fost intampinati de inca 40. Printre acestia se numara SSIF-uri, iar ca parteneri ii avem pe Vanguard, Nova Invest, Orizont, Est Invest s.a.
Cele opt statii sunt Brancusi, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militara si Eroilor 2. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 25 noiembrie.
Noi pregatim produse pentru un orizont de timp de 2-3 ani, iar la nivel de grup s-a decis ca eforturile de cercetare si dezvoltare sa nu fie diminuate.
"Ideal ar fi sa avem economisire interna semnificativa pentru a nu depinde intr-atat de investitorii externi, dar nu intrevad o astfel de situatie intr-un orizont de timp previzibil.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista.
Maturitatea medie a unui credit in valuta acordat populatiei este de peste 19 ani, in timp ce creditul in lei este acordat pe un orizont de 2,5 ori mai mic (iunie 2010).
DTZ a realizat un index al valorii activelor imobiliare la nivel mondial pe baza profiturilor anuale pe care investitorii estimeaza ca le vor obtine intr-un orizont de cinci ani, ajustate cu riscurile pe care aceste tari le prezinta.
Politicienii aflati la putere vor sa creeze o alta perspectiva pentru perioada urmatoare, sa creeze un nou orizont pentru romani, dar este vorba de o perspectiva falsa, neaplicabila", a afirmat Ilie Serbanescu.
In timp ce pentru un orizont de timp ce sase luni economia Romaniei se siteaza cel mai bine, starea actuala este evaluata printre cele mai slabe din regiune.
totul s-a construit pe banuiala ca Antonescu n-are, de fapt, adversar in 2014, pe certitudinea ca PDL s-a prabusit ireversibil si pe speranta ca alte pericole, cum ar fi o noua constructie, nu apar la orizont.
Si cum o vor face, pe ce orizont de timp. In urmatoarele sase luni se va decide acest lucru", a mai spus Franks.
Acestea sunt Raul Doamnei - Brancusi - Valea Ialomitei -Romancierilor - Parc Drumul Taberei - Drumul Taberei - Favorit - Orizont -Academia Militara - Hasdeu - Cismigiu - Universitate - CA Rosetti - Armeneasca - Mosilor - Piata Iancului - Vatra Luminoasa - Stadionul National - Delfinului - Morarilor - Spitalul Fundeni - Granitul - Pantelimon.
Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; • str. Drumul Taberei nr. 34 ( in fata complexului alimentar); • str. Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei;
Ghencea, Raul Doamnei, Brancusi, Valea Ialomitei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2, Hasdeu, Cismigiu, Universitate 2 Potrivit Metrorex, firmele care au castigat licitatia pentru metroul din Drumul Taberei au la dispozitie cel mult 25 de luni pentru executarea tunelurilor si a structurii si cel mult 18 luni pentru finisarea statiilor.
Prin politici duplicitare, s-a inoculat in mentalul colectiv ideea aberanta ca tot ce este romanesc "este perimat", s-a stimulat consumul de produse de import in detrimentul celor proprii, iar acum avem o economie nefunctionala, fara orizont si fara perspective.
google-analytics.com