Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (2.80 secunde)
Un nou orizont de timp Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca s-a fixat un nou orizont de timp pentru schimbarea celor doi presedinti ai Parlamentului.
Simultan, in emisfera sudica are loc solstitiul de iarna, cind inaltimea soarelui deasupra orizontului si intervalul diurn sint minime (la sud de cercul polar de sud soarele nu rasare si se afla la unghiul maxim sub orizont).
Orizont si stil si Spatiul mioritic am ajuns la unele concluzii cari indreptatesc cel mai robust optimism. Avem un orizont sufletesc al nostru, acel spatiu indefinit ondulat, ca plaiurile tarii, manifestat indeosebi in doina si in cantecele noastre, si nu mai putin intr-un unanim sentiment romanesc al destinului.
Daca, in urma cu 30 de ani, diagnosticul de cancer era sinonim cu sfarsitul iminent, intr-un orizont de timp foarte limitat, acum lucrurile s-au schimbat esential.
Parerea mea, de neofit in tainele publicitatii, este ca banii investiti intr-un brand de tara ar trebui sa aiba un orizont de profit. Analiza de aici demonstreaza ca nu exista un astfel de orizont pentru ministerul doamnei Udrea", considera Adrian Nastase.
"Nu exista nicio speranta la orizont - acesta este sentimentul public, reflectat foarte bine in sondajul INSOMAR", a declarat si analistul politic Daniel Barbu.
Eroilor, Academia Militara, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei, Valea Argesului si Raul Doamnei. Luna trecuta s-au facut lucrari la racordul spre statia Romancierilor si s-a demarat finalizarea lucrarilor la planseul superior al statiei Orizont.
Convorbiri literare, Echinox, Luceafarul, Orizont valcean, Ramuri, Romania literara s.a.; ... Paul Valery si modelul Leonardo, Orizont, nr. 6, 1979;
(1) evenimentul a durat, estimativ, cinci minute, (2), decelerarea accentuata si manevrele in unghi ale obiectului, (3) forma precis definita a obiectului si (4), traiectoria de zbor de la orizont la orizont.
Orizont fals sau miraj?
- Fiecare om are un anume orizont. Cand acest orizont se restrange intr-atata incat devine extrem de ingust, el se transforma intr-un punct;
Cu toate acestea, el creeaza macar un orizont de aspiratii, un orizont de speranta ca, in timp, performantele nucleului dur vor atinge si grupul care vine din urma.
Nu sint nori de praf si fum provenind de la Combinat, ci un orizont intunecat care ne asteapta pe noi, galatenii, vizavi de actiunea organizata de sindicalistii de la Solidaritatea pe platforma siderurgica.
Lupte intestine la orizont Prima formatiune care a aderat la curentul popular european, si chiar s-a afiliat acestuia, a fost UDMR.
Atunci s-ar putea repropulsa politic spre un nou orizont, spre o noua pozitie publica pe care si-o pregateste deja. • Romanii din strainatate s-au solidarizat cu protestatarii din tara.
Trecut de amiaza, cata vreme mai se rasfata pe bolta, e drept, din ce in ce mai aproape de orizont si tot mai departe de zenit, astrul zilei se recunoaste neputincios in a-ti mai zambi orbitor, stenic, incurajator.
Primii pasi concreti s-au facut totusi in ultimii ani, cand s-a realizat acel Master Plan General de Transport al Romaniei, dar chiar si in acest document, proiectul figura la capitolul si altele” cu orizont indepartat de implementare.
Satul se integreaza intr-un destin cosmic, intr-un mers de viata totalitar dincolo de al carei orizont nu mai exista nimic.
Pentru tineri va fi mai bine pentru ca au alt orizont. Atunci vom fi considerati toti la fel (ca europeni), sau cel putin asa speram, si vor avea mai multe sanse".
Are 5 mp,este la scara 1/100 si se afla expusa in sala mare a telecabinei ce urca Tampa, la complexul hotelier Orizont.
google-analytics.com