Cautare

1312 de rezultate pentru "economie" (2.98 secunde)
"Am ales acest nume al declaratiei mele de astazi, inspirat fiind de un articol cu acelasi titlu, formulat recent de laureatul Premiului Nobel pentru Economie, din anul 2002, economistul american Joseph Stiglitz.
In perioada cresterii economice, profitul din economie a fost privatizat, iar acum, in recesiune, pierderile din economie incep sa fie nationalizate pe pielea celor saraci.
• Romania are o economie in care ponderea salariilor in venitul total este mai mare decat ponderea profiturilor in venitul total;
Guvernul propune pentru 2011 un salariu minim pe economie de 640 de lei, au declarat reprezentantii sindicatelor dupa intalnirea de la Palatul Victoria, ei opinand ca salariul minim ar trebui sa fie de minim 750 de lei.
"In doi ani nu ati invatat nimic" In replica, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a spus ca Emil Boc nu a invatat nimic in doi ani la capitolul economie si buget, sustinand ca acesta a venit in fata Parlamentului cu "un discurs de activist politic".
Prin adoptarea Legii privind unele masuri de expropriere in vederea realizarii unor obiective de interes national, local si judetean se va face nu numai o economie de timp ci si de bani, a declarat, marti, la Senat, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.
Faptul ca guvernul nu se ocupa de economie (subliniez economie si nu fiscalitate si reduceri de venituri) cheltuind numai banii imprumutati este un fapt deja cunoscut si blamat de toata lumea, dar iata ca guvernantii "reglementeza"si sistemul educational, de sanatate si social, cazand astfel in propriile capcane, intinse nu se stie de ce, ca un paianjen care se incurca in propria plasa.
Emil Boc se ratoieste la ' gogoasa aliantei socialiste ' Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca USL si "gogoasa aliantei socialiste" se dezumfla si incepe sa scada in sondaje pe masura ce semnele pozitive din economie se inmultesc, iar PDL are obligatia ca in continuare sa pazeasca Romania de populismul lui Victor Ponta si Crin Antonescu.
Este un moment important cand vom discuta despre statul social responsabil, democratie si libertate, economie si statul de drept, despre raportul dintre cetatean si statul care trebuie sa-l apere, sa-l ajute atunci cand este nevoie‘‘, a spus Adrian Nastase.
Argumentul potrivit caruia comasarea ar duce la o economie la buget nu se sustine, este de parere Calin Popescu-Tariceanu, in conditiile in care ne-am permis acest lucru si in alte perioade dificile, cum a fost, de pilda, anul 1990.
25% dintre romani primesc salariul minim pe economie. ... Ei bine, in 2011 numarul celor platiti cu salariul minim pe economie a crescut cu 200.000!
În urma eliminarii tarifului social, statul va acorda ajutoare financiare, dar acest ajutor va fi acordat numai persoanelor sau familiilor cu un venit net mediu lunar mai mic sau egal cu salariul minim pe economie. Salariul minim pe economie este 700 de lei pe luna.
În urma eliminarii tarifului social, statul va acorda ajutoare financiare, dar acest ajutor va fi acordat numai persoanelor sau familiilor cu un venit net mediu lunar mai mic sau egal cu salariul minim pe economie. Salariul minim pe economie este 700 de lei pe luna.
De la incalcarea Constitutiei, pana la implicarea presedintelui in economie, USL ar putea folosi aceste motive ca argumente in fata Parlamentului. ... Pozitia publica a presedintelui ar putea fi interpretata de USL ca o implicare in economie si ar putea deveni motiv de suspendare.
o economie competitiva care sa nu fie zdrobita de exigentele zonei euro cand vom intra • Aici sunt convins sa parteneriatul nostru este solid • Al doilea obiectiv este orientat catre tineret. ... • Reteta fondului ne-ar fi dus la mutarea poverii pe economie.
Cine a platit studiile noului ministru al Finantelor Ioana Petrescu a terminat Universitatea Harvard - doctorat si masterat in economie - si Wellesley College - licenta in economie si matematica.
Vesti bune din economie • Romania are cea mai mare rata de crestere economica din UE: ... • Salariul mediu net pe economie acordat in martie (1.706 lei) a fost cu 5,5% mai mare decat cel din aceeasi luna a anului trecut.
Fiind preocupat de zona economie, am urmarit activitatea vicepremierului si ministru al economiei, comertului si turismului, domnul Costin Borc, sperand ca toate aspectele pe care le-a afirmat public, cand era in conducerea unei multimationale, se vor concretiza.
Aceste pensii speciale sunt cuprinse intre 30 % si 50 % din salariul mediu net pe economie, adica intre 630 si 1000 lei.
Ei au justificat jaful din economie, distrugerea unor mari capacitati industriale, desfiintarea unor multe locuri de munca de inalta calificare si bine platite prin la fel de primitivul: STATUL ESTE PROST ADMINISTRATOR, SA-L ALUNGAM DIN ECONOMIE!
google-analytics.com