Cautare

1312 de rezultate pentru "economie" (3.57 secunde)
revenirea la TVA de 19%, majorarea salariul minim pe economie la 800 de lei si restrictii la licitatii pentru firmele care nu au cel putin 10% angajati tineri sub 25 de ani.
Marile propuneri se refera la ritmul de crestere economica, crearea locurilor de munca, cresterea salariului minim pe economie, scaderea TVA la 19%, reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, impozitul diferentiat. ... Salariul minim pe economie este la ora actuala de 670 de lei pe luna.
Ea se bazeaza pe scaderi generalizate in intreaga economie, provocate de lipsa cererii din partea consumatorilor. ... Urmeaza noi scaderi de pret, venituri mai mici pentru firme si am ajuns la inceputul unui cerc vicios care poate prabusi o economie.
Cert este ca, dintr-un contract cu o valoare de 2,5 miliarde de euro, Boc anunta in prezent ca face o economie la bugetul de stat de 6 miliarde de euro.
Actualul guvern considera ca modernizarea statului si reforma in economie constau numai in reducerea masiva a cheltuielilor prin taieri de salarii si pensii si dinamitari ale asistentei sociale. ... Astfel, am ajuns in situatia de a pierde parghii de actiune ale statului in economie (ex :
Programul de practica facultativa pentru studentii de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova a luat startul ieri, in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, unde echipa de manageri care se ocupa de sectorul financiar la Ford s-a prezentat in fata studentilor si le-a expus tinerilor cerintele pentru a fi selectati sa faca parte din echipa Ford pentru doua luni.
La o discutie despre economie trebuie sa fie prezenta. Ar fi putut lua premiul Nobel pentru economie, daca ar fi vrut, dar n-a avut timp, ca era ocupata sa vanda oja de unghii.
Inseamna economie atat la nivelul resurselor naturale, dar si la nivelul resurselor financiare proprii. ... Un studiu al lui Techem Germania arata cum, cu ajutorul acestor aparate, se realizeaza o economie anuala de aproximativ 13 miliarde KWh din consumul de caldura.
Reducerea contributiilor de asigurari sociale (C.A.S.) din 2014 ar avea implicatii productive si ar fi o gura de oxigen pentru economie in conditiile in care impozitarea muncii este cea mai importanta povara cu care se confrunta intreprinzatorii.
Potrivit unei cercetari realizate la nivel mondial de compania de analiza si sondare Nielsen , Romania a inregistrat in prima parte a anului acesta a cincea mare crestere a increderii populatiei in economie din 32 de state europene, la fel ca Irlanda.
Dar fiind acum in goana dupa voturi incearca sa acrediteze ideea ca momentul e nefavorabil, ca economia nu e pregatita, ca PSD vrea sa lase urmatorului guvern visteria goala si haos in economie si alte asemenea.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: ... Intreaga economie nationala a fost pur si simplu pulverizata si lasata fara nici o logica structurala!
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: ... Intreaga economie nationala a fost pur si simplu pulverizata si lasata fara nici o logica structurala!
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa:
au fost infiintate sase structuri de economie sociala, din care patru functioneaza in mediul rural si au fost create a 40 de locuri de munca, dintre care 26 se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.
Dar nu ma surprinde, avand in vedere nefericita declaratie a doamnei ministru Dragu cum ca se poate munci si pe doi lei sau daca nu ne-am aminti amplele discutii despre cresterea salariului minim pe economie si opozitia facuta de actualul Guvern tehnocrat acestui demers initiat de PSD.
Un moment aniversar, care a fost onorat cum se cuvine de Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, cea care duce mai departe traditia a ceea ce insemna economia academica. ... Vorbim de finante, credite, afaceri si tot ceea ce tine de economie.
Pot sa spun, in cazul meu,fiindca parintii mei erau la categoria Intelectuali (mama era Licentiata in Economie, iar tatal meu avea 3 licente - Economie,administratie si Consulara, Filozofie si Filo, limbi straine Franceza, Germana, Italiana si secundar Spaniola si Engleza ) am avut un procent de 2% din locuri, fiii de Taran Colectivist - 60 % si fiii de Muncitor - 38 %, astfel ca eu a trebuit sa iau 9,40 si am intrat, iar la colectivisti se intra cu 5,5 (nu prea era concurenta, putini parinti erau in Colectiva).
Iar daca cineva isi imagineaza ca guvernantii chiar se chinuie sa ne calculeze cum si in ce fel trebuie sa arate de „sexi” salariul minim pe economie astfel incat romanii sa traiasca de azi pe maine, se inseala amarnic.
Aceasta privatizare va afecta pe termen lung intreaga economie romaneasca, austriecii urmind a restructura cea mai mare banca romaneasca si a aduce know how de care are nevoie o institutie financiara moderna.
google-analytics.com