Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (3.08 secunde)
Nu este nici o deosebire intre acest debitor si, de exemplu, Petrom, Sidex, Contransimex, Oltchim, World Trade Center“, a declarat intr-un comunicat presedintele AVAS, Mircea Ursache.
Anul trecut, Serviciul de investigare a fraudelor din cadrul IJP Timis a declansat urmarirea penala impotriva Cameliei Zachar din Arad, asociat si administrator al societatii Business Center Consulting SRL Arad, firma pe numele careia s-a facturat biletele de 430.000 lei/pers.
Reprezentantii MEC au acordat societatilor City Center (dealer Daewoo), Carpati Motor (importator general Honda), Automobile Bavaria (importator general BMW, Mini si MAN), Automotive Trading Services (importator general Citroën) si Porsche Romania (importator general al marcilor Audi, Volkswagen, Skoda, Seat si Porsche) un termen de sapte zile pentru afisarea, potrivit legii, a datelor privind consumul de carburanti si emisiile poluante.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va contribui la constituirea capitalului social initial al Fondului “Proprietatea“ cu actiuni detinute la peste 80 de societati comerciale rentabile din portofoliul sau, printre care se numara Societatea Nationala de Petrol si Gaze Petrogaz Bucuresti SA, SC World Trade Center SA, SC Alro Slatina SA.
De pilda, Turist Center ofera pachete turistice de calitate in statiuni precum Stana de Vale, Barajul Lesu, Baile Felix, Olanesti, Predeal, Poiana Brasov la preturi destul de avantajoase.
Au existat turisti care s-au reorientat catre turismul intern“, ne-a declarat reprezentantul Agentiei Turist Center, Dorin Iscru. Unii mai curajosi au ales sa mearga chiar la Sharm El Sheik (Egipt), recent zguduita de atentate.
In afara de aceste actiuni la cererea organelor de cercetare penala, inspectorii fiscali au verificat de asemenea societatile Agrocity Center Buzau, Best City SRL Bucuresti, Foresta Nehoiu, Uno International Eximp Nehoiu si Bucovina Enterprises, stabilind sume suplimentare de circa 27 miliarde de lei vechi.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Spre exemplu, prin Turist Center puteti rezerva un bilet pentru Anul Nou cu aproximativ 10-11 milioane de lei de persoana pentru patru nopti in hotelurile de doua stele de pe Valea Prahovei.
Spre exemplu, un pachet complet costa 1.500 - 2.000 de euro", ne-a declarat Dorin Iscru, reprezentantul Agentiei de turism Turist Center.
Prezent la prezentarea proiectului TOM care a avut loc ieri la IAKI SPA Center din Mamaia, primarul Radu Mazare a afirmat ca noul centru comercial reprezinta "o gura de oxigen de care Constanta avea nevoie", referindu-se atat la nivelul foarte ridicat al investitiilor efectuate pentru realizarea Centrului TOM, precum si la cele aproximativ 2500 de noi locuri de munca ce vor fi create cu acest prilej.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Watson Research Center din New York si care atinge 91,3 teraflopi pe secunda. De altfel, aproape 300 de supercomputere de pe lista sunt din SUA.
Totodata, a mai fost amendata si SC AMY CENTER GRUP SRL Pitesti, care detine un punct de lucru in zona Castel din Mamaia si la care s-a depistat o parte din marfa neinregistrata in contabilitatea de gestiune, motiv pentru care a fost amendata cu 15.000 RON, i s-a confiscat suma de 260 lei, gasita in plus in casa punctului de lucru, si i-a fost suspendata activitatea punctului de lucru pentru o perioada de trei luni.
Call center-ul va functiona in perioada 18 septembrie -20 decembrie 2006, de luni pana vineri, inte orele 09.00-17.00, iar intrebarile pot fi adresate prin telefon, sau in scris, prin e-mail sau posta.
Acesta estimeaza ca si in cazul locuintelor scoase la vanzare la Targul Sphera Building Center preturile vor urca cu 40-50%, sau poate cu un procent si mai mare, tinand cont ca ne vom integra in Uniunea Europeana.
Directorul general al Biroului a anuntat intentia institutiei de a pune bazele in viitor ale unui centru de recuperare a "dezastrelor"(disaster recovery center).
Festivalul cafelei si ciocolatei, care are loc zilele acestea la Word Trade Center Bucuresti, prezinta cateva produse pentru gusturi mai excentrice si nu neaparat pentru copii.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in plus, daca spatiile vor fi prevazute cu statii de amplificare si se vor face anunturi, din 30 in 30 de minute despre modalitatea de a depune sesizarile, atat in interiorul centrului comercial, cat si prin intermediul Call Center de la ANPC, telefon 0 800 080 999.
Locul al treilea in functie de valoare este detinut de preluarea centrului comercial Polus Center Cluj de catre fondul de investitii Immoeast, contra sumei de 263 de milioane de dolari.
google-analytics.com