Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (5.98 secunde)
Cristian Ghinea este director al Romanian Center for European Policies. El publica pe HotNews un indemn la Greva Fiscala: "Nu platiti taxele in forma cu trei declaratii", pe care il puteti citi in continuare.
Cei de la blogul Apple Bitch au descoperit ca Moscone Center din San Francisco a fost rezervat intre 5 si 9 iunie 2011 pentru un corporate meeting.
„Masina mea este in fata la Fashion Center. Nu am parcat neregulamentar. Daca vreti, veniti sa o vedeti aici!“, a declarat telefonic Marian Oprisan.
Statuia se afla in fata salii Greater Columbus Convention Center din Columbus, Ohio, si a fost inaugurata in 2014, cu ocazia festivalului anual Arnold Fitness.
Fondatoarea Laboratoareloe Thea va sarbatori ziua de nastere astazi, in acelasi timp cu inaugurarea restaurantului cu specific israelian, Humusia & Fusion, din incinta Unirea Shopping Center din Capitala.
Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20. An aparitie: 2011 Autor: Irvin Yalom, M.
Grill Flame, Center Lane, Sun Streak sau Stargate. In 1975, clarvazatorul Pat Price, pregatit astfel, a fost pus sa descrie birourile dintr-o instalatie militara subterana aflata intr-un loc secret in statul Virginia, birouri pe care Price nu le vizitase niciodata.
Atunci maiorul Ed Dames, care a preluat proiectul, a ales dintre cei antrenati de Swann o echipa care, sub numele de CENTER LANE, putea obtine de acum inainte datele necesare si fara mentorul lor.
In acest sfarsit de saptamana, la Hotelul Millenium Business Center a avut loc un seminar organizat de Partidul Democrat, care a avut ca principala tema integrarea in Uniunea Europeana.
Sursa: http://ioncoja.ro/punctul-de-vedere-oficial-al-sua-cu-privire-la-prezentul-si-viitorul-romaniei/ ---------- A. Wess Mitchell is President and Co-Founder of the Center for European Policy Analysis
In anul 1973, el a infiintat in acest sens Centrul de Studii OZN (Center for UFO Studies â€" CUFOS), unde a fost director stiintific pana la moartea sa, in 1986.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J.
O echipa de militari romani care executau, sambata, 5 august, misiuni de patrula de transport si escorta a unei echipe a coalitiei de instruire a fortelor de securitate Afgana (SFAAT- Security Force Advisory and Assistance Team) in Camp JRAC (Join Regional Afghan Center-Centrul Regional de Instruire a Militarilor Afgani), de langa Kandahar, au fost nevoiti sa raspunda cu foc, in jurul orei 9.35, ora Romaniei, la atacul unor insurgenti in tinuta politiei afgane.
Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Reclamantul, Belmondo Cobzaru, cetatean roman de etnie rroma, a fost reprezentat in fata CEDO de APADOR-CH si European Roma Rights Center.
Acest proces va continua si in urmatorii cinci ani, prin masuri precum introducerea votului prin corespondenta, infiintarea unui Call Center pentru romanii din strainatate sau deschiderea de noi consulate", a precizat Basescu.
Reamintim ca Osama bin Laden a organizat atacul terorist de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, iar Statele Unite l-au vanat in Afganistan si Pakistan timp de zece ani.
Daciana Sarbu a fost prezenta, sambata dimineata, in cartierul sucevean Burdujeni unde social-democratii au organizat o actiune de testare gratuita a glicemiei pentru locuitorii din zona, dupa care, in jurul pranzului a participat la o cafenea politica la Galeria de arta din cadrul Shopping City Center unde au venit peste 200 de membre si simpatizante ale USL.
Iau parte, de asemenea, experti si personalitati din lumea academica precum Daniel Cohen, profesor de economie la Ecole Normale Superieur, Vivien Schmidt, directorul Center for the Study of Europe - Boston University, Pierre Moscovici, coordonatorul campaniei lui Francois Hollande, si personalitati politice ale social-democratiei, printre care se numara Massimo D’Alema (fost premier al Italiei), Lionel Jospin si Laurent Fabius (fosti premieri ai Frantei).
Vezi aici intreaga analiza realizata de John Podesta, sef al staff-ului de la Casa Alba in timpul mandatului presedintelui Bill Clinton, in prezent profesor si presedinte al ONG-ului Obama-Biden Transition Project, explica si clarifica situatia scenei politice din Romania intr-o analiza publicata de Center for American Progress (Centrul American pentru Progres), organizatie condusa de fosti si actuali influenti formatori de opinie afiliati Partidului Democrat din SUA.
google-analytics.com