Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (2.68 secunde)
Mohammed, cetatean pakistanez, a mai spus ca a fost responsabil pentru atacul din 1993 de la World Trade Center din New York, un atentat asupra unui club de noapte din Bali, o tentativa de doborire a doua avioane americane, cu ajutorul explozibililor ascunsi in pantofii atacatorilor, dar si pentru alte atacuri.
Ultimele tendinte in moda, prezentate la Bucharest Fashion Week Deputata Raluca Turcan va fi una dintre surprizele de pe podiumul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, festival care va avea loc in perioada 30 aprilie-2 mai, la World Trade Center.
De exemplu, prin Turist Center puteti alege un sejur de 6 nopti la un hotel de doua stele in Mamaia (National, Patria), pana la sfarsitul acestei luni, contra sumei de 3,3 - 5,4 milioane de lei de persoana.
„Un pachet de cinci zile in Bran sau pe Valea Prahovei poate costa de la 2 milioane de lei vechi, cazare la pensiune de doua margarete, cu mic dejun inclus, pana la 6 si 8 milioane de lei, in functie de masa de Revelion si de numarul de margarete“, ne-a declarat Dorin Iscru, reprezentant al Agentiei Turist Center.
In urmatorii ani se are in proiect dezvoltarea unei retele de centre comerciale marca Plaza Center, planurile vizand amenajarea a doua complexuri de acest gen in Bucuresti, dar si extinderea in orasele cu minimum 100.000 de locuitori.
Noul Centru de Relatii cu Clientii al UPC Astral, situat la parterul claadirii Vox Center, a fost inaugurat ieri, in prezenta viceprimarului Constantin Dumitriu, a directorului regional al companiei, Marius Plesea, a conducerii sucursalei gaalaatene si a personalului unitaatii.
Acesta a subliniat nevoia unui Business Center în Craiova, mai ales ca este un important centru economic în regiune.  Doua Business Center în Craiova Potrivit reprezentantilor primariei si ai prefecturii, Bania va avea însa doua si nu un astfel de centru în urmatorii ani, ambele având proiecte facute.
Acesta a subliniat nevoia unui Business Center în Craiova, mai ales ca este un important centru economic în regiune.  Doua Business Center în Craiova Potrivit reprezentantilor primariei si ai prefecturii, Bania va avea însa doua si nu un astfel de centru în urmatorii ani, ambele având proiecte facute.
35% din persoanele intervievate, din marile orase ale tarii (cele cu peste 100.000 de locuitori), sustin ca sunt afectati de criza, in timp ce numai 27% din cei din Capitala au declarat acest lucru, se arata intr-un studiu realizat de MEDNET Marketing Research Center si Media XPRIMM.
Cercetator invitat la Russian Research Center (Harvard University), Woodrow Wilson Center (Washington, DC), NATO Defense College (Roma), FMI, OCDE. Intre 1999 si 2004 a fost profesor la ASE - Bucuresti, la universitatile Berkeley si UCLA (SUA), la Universitatea din Bologna.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica si va fi deschisa intre orele 10.00 si 19.00, la World Trade Center. ... A 15-a editie a tIMOn si ultimul eveniment imobiliar al anului se va desfasura in perioada 3-6 decembrie, la World Trade Center Bucuresti.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
Pachetul e-Cont este gratuit si contine un cont curent in lei, card de debit Visa Electron, serviciile Internet Banking si Call Center.
Pe segmentul cuprins intre intersectia cu strada 16 februarie si jumatatea zonei sudice a centrului Colosseum, cele doua benzi pe sens vor fi largite prin intermediul a doua pasaje subterane "in vederea facilitarii accesului/iesirii spre/de la Colosseum Center".
Proiectul Dambovita Center (Casa Radio) este situat pe terenul de 9 hectare din zona Eroilor, marginit de strazile Stirbei Voda, Calea Plevnei, Noica si Splaiul Independentei.
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Landscape Area, Decor District, Zona Motorgarden, Zona Verde Sportivo, Garden Center New Trend, Zona Sistema Albero, UGM. ... Garden Center New Trend, evenimentul must al expoziției, va oferi concepte inovatoare scenografice si expoziționale si o gama larga de noutați.
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
google-analytics.com