Cautare

776 de rezultate pentru "dragonul rosu" (8.63 secunde)
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei.
Culorile si semnificatia lor Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. ... Rosu capteaza atentia. ... Rosu poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. ... Rosu domina.
Fondatorul ei este Orys Baratheon, despre care se crede ca ar fi fost fratele bastard al lui Aegon Dragonul. ... Casa Martell Conduce regatul Dorne, singurul dintre cele Sapte Regate care nu a fost niciodata cucerit de Aegon Dragonul.
Rezultatul unei investitii de 150 de milioane de euro realizata de catre 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumati va reprezenta, alaturi de deja consacrata zona Dragonul Rosu din Colentina, principalul centru de desfacere a marfurilor chinezesti din sud-estul Europei.
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat. ... Acesta a fost unul rosu.
In Roma Antica, tinerii vopseau ouale in rosu si le trimiteau celor dragi, cu ocazia sarbatorii lui Ianus. ... De fapt, oul rosu este cel mai sacru aliment al crestinului ortodox.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu. ... care trec pe galben sau rosu.
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Cel mai probabil, Voiculet va fi suspendat doua etape, asta cu toate ca seful CCA, Ion Craciunescu, a admis ca arbitrul Ovidiu Hategan i-a acordat "rosu" ... Eu spun, sincer, ca la asemenea faza nu se impune rosu.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat.
Consumat in exces, poate favoriza aciditatea, insa otetul din vin rosu este exceptia!
Pepene rosu Un alt fruct care nu trebuie sa lipseasca din dieta mai ales in sezonul estival este pepenele rosu. Un pahar de suc natural de pepene rosu (250 ml) contine 250 de calorii.
Livrarea apartamentelor fara finisaje interioare, "la gri" sau "la rosu", a devenit o tendinta tot mai des intalnita in piata imobiliara, varianta aleasa de cumparator fie din pricina intarzierii lucrarilor proiectelor, fie din cauza preturilor mai mari la finalizare, sustin analistii Esop.Potrivit reprezentantilor companiei imobiliare, apartamentele fara finisaje au devenit o solutie interesanta atat pentru dezvoltatori, cat si pentru clienti.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax.
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Bacteriile care duc la aparitia infectiilor pulmonare si a bolilor de inima pot fi distruse prin consumul moderat de vin rosu.
Casa de vinuri Stefanesti - care se coboara spre targul Bucurestilor de pe Dealurile Munteniei, din Arges, cu vinurile Marcea Chardonnay (alb, sec), Marcea Sauvignon Blanc (alb, sec), Marcea Feteasca Regala (alb, sec), Marcea Rose (rose, demisec), Marcea Feteasca Neagra (rosu, sec), Loungeitude (Sauvignon Blanc & Feteasca Regala, alb, sec), L'Attitude (Tamaioasa Romaneasca & Feteasca Alba, alb, demidulce), Loungeitude Rose Magnum Edition (la 1,5 l, rose, demisec), Marcea Reserve 413 Chardonnay barrique (alb, sec), Marcea Reserve 413 Tamaioasa Romaneasca barrique (alb, demisec), Marcea Reserve 413 Feteasca Neagra barrique (rosu, sec), Truda Fanny alb barrique (alb, sec), precum si o selectie de vinuri albe baricate;
Adica s-a anuntat alerta de cod rosu pentru aproape jumatate de tara. ... In cazul temperaturilor maxime, codul rosu meteorologic se instituie pe anumite zone, conform legii din Romania, in momentul in care temperaturile depasesc 37 grade C.
google-analytics.com