Cautare

32131 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (4.76 secunde)
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare. 'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero.
Astazi s-a ridicat valul de mister de pe tablourile care de cateva zile surprind trecatorii in pasajul bucurestean de la Piata Universitatiii:
Primaria Municipiului Tecuci a introdus la Judecatorie o cerere solicitand declansarea procedurii de faliment la societatea Commet pentru a-si putea recupera creantele care se ridica la 170.000 de lei .
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Magda Marincovici) Recent, la Bucuresti, a avut loc prima editie a Forumului international de imunologie consacrat bolilor inflamatorii reumatice la care au participat specialisti din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria. La acest eveniment a participat si dr.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati. ... Mai mult, acestia au solicitat conducerii anterioare a CJ sa prezinte raportul Comisiei Guvernamentale de Control, lucru care nu s-a intamplat.
In ciuda faptului ca, la jumatatea lunii mai a.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat.
Motivul supararii e constituit de faptul ca administratia a intirziat cu mai multe zile plata salariilor.
Angajatii Commet SA isi vor relua activitatea doar daca vor semna Contractul Colectiv de Munca (CCM) pentru perioada 2008-2009 prin care patronatul va accepta una dintre cele trei propuneri de majorari salariale inaintate de Sindicatul Liber si Independent din cadrul societatii.
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict. O prima reactie a membrilor CNSAS arata insa ca parerile sunt impartite, iar luarea unei decizii finale in acest caz va fi extrem de disputata.
5 tipuri de comportament care prevestesc divortul (Autoare: Amelia Matei) Obisnuiesti sa dai ochii peste cap atunci cand discuti cu partenerul tau sau devii sarcastica intr-o disputa cu el?
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit ieri gradul de general de brigada in retragere din partea presedintelui Traian Basescu, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, alaturi de alti 20 de veterani din Ministerul Apararii Nationale (MApN) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
google-analytics.com