Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (3.36 secunde)
Bancile HSBC, Credit Suisse si Deutsche Bank nu mai au deloc relatii cu Iranul, iar Commerzbank si BNP-Paribas si-au redus masiv schimburile cu aceasta tara.
Actionarul principal al Atradius este o societate bancara din Spania Grupul CyC - Companía Española de Crédito y Caución, S.L, infiintata de Grupul Catalana Occidente, S.A., caruia i s-au alaturat banca elvetiana Swiss Re si doua banci din Germania - Deutsche Bank din Frankfurt si Sal.
Creditul a fost acordat de Royal Bank of Scotland, Bank of Tokyo - Mitsubishi UFJ, Barclays Capital, Credit Suisse International, Deutsche Bank AG, Societe Generale, Sumitomo Mitsui Banking Corp si WestLB AG London Branch.
Reprezentantul Deutsche Bank, o unitate bancara ce in urma cu un an functiona „ceas“, a anuntat de pe acum o diminuare cu 4 la suta a cresterii economice a Germaniei.
Reprezentantul Deutsche Bank, o unitate bancara ce in urma cu un an functiona „ceas“, a anuntat de pe acum o diminuare cu 4 la suta a cresterii economice a Germaniei.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom.
Economia Romaniei s-a contractat cu 1,2% in trimestrul al doilea fata de primele trei luni ale anului, ceea ce reprezinta o imbunatatire fata de scaderea de 4,6% a Produsului Intern Brut (PIB) din primul trimestru, insa Bucurestiul se confrunta cu constrangeri uriase de ordin bugetar", potrivit Deutsche Welle.
Pe de alta parte, postul de radio Deutsche Welle, a carui licenta este operata in Romania de H.Pepine Media SRL, a inregistrat o pierdere de 16.401 de lei, la o cifra de afaceri de 80.439 de lei.
Meva Drobeta Turnu Se­verin, Romvag Ca­ra­cal si Astra Va­goane Arad vindeau peste 5.000 de vagoane pe an catre com­panii precum Deutsche Bahn, France Train sau altor mari companii nationale de trans­port marfa din Europa.
Inregistrarea audio va fi difuzata de Radio Deutsche Welle vineri, ora 15.00, in emisiunea Bucuresti punkt Bonn. • Nota redactiei:
La inceputul lunii august si jurnalistii de la Deutsche Welle au comentat asupra faptului ca Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
Centrul comercial detine, inca din faza de proiect, pre-certificarea "Gold" emisa de autoritatea germana pentru cladiri sustenabile, DGNB - Deutsche Gesellschaft fur Nachhaltiges Bauen.
Astazi, cind internetul este plin de disursul urii, de mediocritate și de "mercenarii platiti ai retoricii" (Deutsche Welle), ne simtim onorati sa reconstituim cazul pe baza frazelor cititorilor nostri.
Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
Piata din Ungaria este una destul de asemanatoare cu cea locala, cel putin in privinta concurentei, avand in vedere ca principalii jucatori in domeniu sunt UPC, Digi (RCS&RDS) si grupul german Deutsche Telekom, companii care domina segmentul de televiziune, internet si telefonie fixa si in Romania.
durata 100 minute Productie noua a Festival d‘Aix-en-Provence In coproductie cu Teatrul Scala din Milan, Metropolitan Opera din New York, Opera Nationala Finlandeza din Helsinki, lGran Teatre del Liceu din Barcelona si Deutsche Staatsoper Berlin, Unter den Linden.
Caloriferele inghetate din toate apartamentele Romaniei parca au prins viata, aparatele de radio au trecut pe frecventa Deutsche Welle, desi curentul era, ca de obicei, oprit, iar oamenii au avut din nou puterea de a schita un zambet.
PROFESORUL ROLF HEUER Profesorul Rolf-Dieter Heuer este Presedintele Deutsche Physikalische Gesellschaft si unul dintre cei sapte membri ai High Level Group of Scientific Advisors (SAM), recent infiintat de Comisia Europeana.
PROFESORUL ROLF HEUER Profesorul Rolf-Dieter Heuer este Presedintele Deutsche Physikalische Gesellschaft si unul dintre cei sapte membri ai High Level Group of Scientific Advisors (SAM), recent infiintat de Comisia Europeana.
Astazi, cind internetul este plin de disursul urii, de mediocritate si de "mercenarii platiti ai retoricii" (Deutsche Welle), ne simtim onorati sa reconstituim cazul pe baza frazelor cititorilor nostri.
google-analytics.com