Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (2.60 secunde)
Cu toate acestea insa, Deutsche Welle citeaza unele rapoarte din presa germana de profil, in care se arata ca Dacia Logan nu are succes pe piata automobilistica de la nemti.
Din punct de vedere economic, evolutiile din ultimii ani sunt de natura sa alimenteze optimismul guvernelor de la Bucuresti si Sofia, considera specialistii departamentului de cercetare de la Deutsche Bank, citati de Deutsche Welle.
In acest sens, Deutsche Welle citeaza reprezentantii UE la acest summit, care au aratat ca cele 30 de acorduri bilaterale care reglementeaza in prezent relatiile comerciale din statele din sud-estul Europei reprezinta un cosmar pentru orice investitor.
Ungaria invoca Tratatul de Aderare Deutsche Welle citeaza corepondentul la Budapesta a unui post roman de televiziune care a transmis ca "ministrul ungar al Muncii a inaintat propunerea de a interzice timp de doi ani accesul romanilor pe piata muncii.
Tarifele practicate de Posta Romana pentru trimiterile din sfera serviciului universal sunt similare celor practicate de Deutsche Post, dar calitatea serviciilor nu poate fi comparata, sustin reprezentantii Asociatiei Romane de Marketig Direct (ARMAD).
Deutsche Welle: ... Cu toate acestea, cu ajutorul vanturile puternice si al sprijinului acordat de stat, Romania este pe cale sa devina un paradis al energiei eoliene, scrie Deutsche Welle.
Deutsche Welle: Impozit pe saracia taranilor Impozitarea agricultorilor, in situatia in care agricultura romaneasca nu a reusit sa devina cat de cat performanta, este o masura a guvernului Ponta care va amputa o serie de proiecte pe cale de a fi fost pornite de agricultori.
Reteaua de socializare valoreaza asadar in prezent mai mult decat Yahoo, eBay sau uriasul concern media Time Warner, potrivit unei analize Deutsche Welle. Facebook a lasat in urma chiar si companii cu o traditie mult mai indelungata, cum ar fi producatorul auto BMW sau institutia financiara germana Deutsche Bank.
Deutsche Welle: ... Inca de atunci, politistii au oprimat violent demonstratiile", declara profesorul Ozcan pentru Deutsche Welle. Protestele au continuat in ultimele zile.
Purtatorul de cuvant pe probleme europene al grupului Uniunii Crestin-Sociale (CSU) din Bundestag, Thomas Silberhorn, avertizeaza, intr-un interviu publicat in pagina electronica a Deutsche Welle, asupra unei "integrari pripite" a Romaniei si Bulgariei in UE si apreciaza ca aderarea ar putea fi amanata chiar dupa 2008.
Intr-un interviu pentru Deutsche Welle, presedintele Traian Basescu regreta ca Serviciile secrete nu au intreprins nimic pentru a-si schimba imaginea publica.
Baroneasa Emma Nichol-son, fost raportor al Parlamentului European pentru Romania, a apreciat ieri, pentru Deutsche Welle, ca in PSD exista o puternica ruptura, iar formatiunea trebuie sa spele rusinea coruptiei in masa pentru a fi credibila in randul electoratului.
Graham Watson a declarat pentru Deutsche Welle ca personal considera ca noul partid liberal -democrat ii apartine de fapt lui Traian Basescu.
Potrivit NewsIn, deputatul social-democrat, vicepresedinte al Bundestagului si lider al grupului parlamentar de prietenie germano-romana, a declarat la radio Deutsche Welle ca votul de neincredere acordat de senatori ministrului justitiei, Monica Macovei, ar putea declansa, in ultima clipa, activarea clauzelor de salvgardare.
Intr-un interviu acorat in exclusivitate pentru Deutsche Welle, Susanne Kastner, vicepresedintele Bundestagului considera motiunea anti- Macovei "un semnal deosebit de grav la adresa Uniunii Europene".
"Sunt foarte ingrijorat de ultimele evenimente, fiindca independenta Departamentului National Anticoruptie a fost diminuata de ministrul Justitiei", a declarat Ferber, citat de "Deutsche Welle".
Cotidianul elvetian Neue Zuercher Zeitung a publicat un comentariu pe tema alegerilor legislative din Romania ti a rezultatului lor neconcludent, apreciind ca acesta reprezinta "o palma pentru politicienii Romaniei", relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.
La Bucuresti, guvernul Boc a explodat! Premierul democrat-liberal a anuntat ca l-a demis din functie pe ministrul de Interne, social-democratul Dan Nica.
Deutsche Welle publica articolul "Parlamentul a adoptat programul de austeritate propus de Guvern", pe care il puteti citi in continuare.
Deutsche Welle publica pe site articolul "A fi azi de stanga" (autor: Petre M. Iancu, redactor: Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com