Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (3.42 secunde)
Catedrala Mantuirii Neamului, Reactia Patriarhiei Romane la reportajul Deutsche Welle Construirea Catedralei Mantuirii Neamului are o necesitate liturgica si publica, iar aceasta reprezinta un simbol al unitatii dintre lucrarea spirituala si sociala a Bisericii, al unitatii dintre generatii si al romanilor de pretutindeni si al demnitatii nationale, se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Patriarhiei Romane, citat de Agerpres.
Semnal Deutsche Welle : ... Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... "Cancelarul german Angela Merkel s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc Deutsche Welle publica un articol despre vizita cancelarului german Angela merkel la Bucuresti (autor:
Producatorul de anvelope si piese de schimb pentru automobile Continental a decis sa se retraga din Rusia si sa continue expansiunea in Romania, potrivit Deutsche Welle.
"Traian Basescu nu respecta legea!", declara Calin Popescu-Tariceanu, citat de Deutsche Welle. ... Fostul premier al Romaniei, liberalul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat in exclusivitate pentru Deutsche Welle ca situatia creata nu provine dintr-o slabiciune a Constitutiei, ci din absenta unei culturi politice.
Declaratia ministrului roman de Externe, care nu exclude varianta ca Bucurestiul sa denunte unilateral Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si sa conditioneze aderarea Croatiei la Uniunea Europeana, in cazul unei eventuale neadmiteri a Romaniei in spatiul Schengen, a fost comentata si de Horatiu Pepine de la Deutsche Welle.
Deutsche Welle Bucuresti publica articolul "Se duc liberalii la stanga?" (Autor: Horatiu Pepine. Redactor: Robert Schwartz), pe care il puteti citi in continuare.
Deutsche Welle: ... Ziarele germane mai comenteaza asiduu intre altele crearea, dupa indelungi pertractari si controverse, a unui fisier central inregistrandu-i pe extremistii de dreapta violenti din Republica Federala, precum si dezbaterea privind Ungaria din Parlamentul European, scrie Deutsche Welle.
Deutsche Welle: Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare.
Deutsche Welle: Presedintele isi risca legitimitatea (Autor: Horatiu Pepine) Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, presedintele Klaus Iohannis revine asupra unui subiect care creeaza tensiuni puternice in societatea romaneasca:
Potrivit Deutsche Welle, producatorii germani spun ca viitorii membri ai Uniunii Europene le vor sufla in ceafa la capitolul mobilier. ... De altfel, in ultimii zece ani, importurile din aceste doua tari s-au triplat, dupa cum atesta statisticile oficiale“, spun producatorii germani, citati de Deutsche Welle.
Cei care calatoresc cu avionul pe ruta Romania - Germania au de ce sa se bucure, sunt de parere comentatorii de la Deutsche Welle. ... Potrivit celor de la Deutsche Welle, companiile aeriene low-cost care opereaza in Occident obtin profituri mai mari decat companiile traditionale.
Integrarea Romaniei si a Bulgariei in Uniunea Europeana va costa 44,3 miliarde de euro, relateaza Deutsche Welle citand presa germana de ieri.
Astfel, “Frankfurter Allgemeine Zeitung“, citat de Deutsche Welle, scoate in evidenta dubiile care persista printre europarlamentari in privinta progreselor facute de Romania. ... Deutsche Welle citeaza din ziar:
Comentand semnarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeana (UE) a Romaniei si a Bulgariei, Deutsche Welle (DW) descrie evenimentul de la Luxemburg prin ceea ce postul de radio numeste “topirea completa a entuziasmului si euforiei cu care, acum un an, fusesera primite in bloc cele zece noi membre ale UE“.
Previziuni optimiste Pretul petrolului a atins nivelul maxim al evolutiei ciclice si va ramane in urmatorii doi ani la circa 60 de dolari pe baril, a declarat ieri economistul-sef al Deutsche Bank, Norbert Walter, citat de Reuters.
Banca Comerciala Romana (BCR) va fi vanduta cu mult peste valoarea ei reala, apreciaza experti citati de Deutsche Welle.
Interesul crescut al mai multor ofertanti fata de cea mai mare banca romaneasca scoasa la vinzare va propulsa pretul peste limita de trei miliarde de euro stabilita ca valoare momentana - sustine “Deutsche Welle“.
insa restul participantilor, precum Deutsche Bank, BNP-Paribas, Fortis, Dexia si Banco Comercial Portugues sint relativ nou veniti pe piata est-europeana. ... Ce cauta Deutsche Bank in Romania?
Cel putin asa sustine presedintele Fondului, Nicolae Ivan, care a precizat ca Deutsche Bank, Meryll Lynch, Morgan Stanley, Nomura Securities, Dexia Kommunalkredit, Cheyne Capital, 3i plc si YFM si-au manifestat deja interesul sa participe la licitatia pentru desemnarea managerului.
google-analytics.com