Cautare

1111 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (3.76 secunde)
Libertatea informeaza:Ford lanseaza la Geneva B-Max Ford lanseaza astazi, 1 Martie 2011, la Geneva, un concept misterios, despre care se stie doar ca va fi fabricat in uzina din Craiova.
FRF lanseaza luni, 29 septembrie 2014, de la ora 12.00, noul imn al echipei nationale, intr-o conferinta de presa la care sunt prezenti si membrii trupei Iris, "cantautorii" piesei, informeaza site-ul oficial al FRF.
Intel lanseaza astazi mult asteptatul procesor Itanium "Montecito", primul din linia sa care are echivalentul a doua "creiere electronice" pe un singur cip de siliciu.
Krypton Unpugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - lanseaza, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei, albumul "O parte din noi".
RockZone lanseaza o noua grila de programe incepand cu luna februarie. ... In play-list-ul radioului se regasesc nume consacrate ale muzicii rock autohtone si internationale dar si trupe din noul val.
Shawn Mendes creste si mai mult suspansul pentru noul sau album si lanseaza piesa Youth”, realizata in featuring cu Khalid.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata.
Karla Mendez, un nou DJ in industria muzicala, lanseaza On My Mind, o piesa fresh, dance, cu insertii orientale si un sound ce te duce cu gandul la marile scene ale festivalurilor internationale EDM.
Ion Iliescu isi lanseaza forumul de dezbateri politice - Polul Social - strategic, langa... ... Evenimentul, dupa cum ne-au incredintat sustinatori ai senatorului, va avea loc pe data de 23 mai a.c., si se asteapta ca mai multi sociali-democrati constanteni din "garda veche" sa fie prezenti.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
PSD a anuntat ca se afla in posesia unei solutii care sa puna capat actualei crize politice. Social-democratii lanseaza astfel ideea alcatuirii unui guvern fie minoritar, fie de alta formula politica, numai sa fie de alta culoare politica decat presedintele.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat miercuri, pentru Mediafax ca prin decalogul sau, presedintele lanseaza o tema fundamentala de campanie electorala, dorind sa controleze institutii precum Parlamentul si Justitia.
are programate intalniri cu personalitati din politica internationala, lanseaza tot felul de programe costisitoare din punct de vedere financiar, dar despre care spune ca nu au costat niciun ban, iar atunci cand are timp, mai lanseaza atacuri si la adresa rivalilor sustinatorului ei, Traian Basescu.
Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) se mira si el de bazaconiile pe care le emite in ultima vreme Ion Cristoiu, trecut cu arme si bagaje in tabara lui Traian Basescu.
Aflat in Romania, ca invitat de onoare al unei companii private care se lanseaza astazi pe piata media romaneasca, fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov l-a dojenit indirect pe Ion Iliescu, in prezenta caruia a declarat ca sotii Ceausescu nu trebuiau impuscati "ca niste animale".
'Pe 1 mai se lanseaza Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. ... Pentru cei care nu stiu inca ce reprezinta aratarea care li se va ivi inaintea ochilor sambata, "unu mai muncitoresc", voi explica succint: ... Asa ca de aia se lanseaza pe "unu mai muncitoresc".
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Potrivit lui Prioteasa, primarii din Dolj au transmis un mesaj de unitate catre conducerea centrala a PSD, iar, daca se va intampla ca Geoana sa fie exclus din PSD, acestia se vor intalni din nou pentru a lua o eventuala decizie.
El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (ca si de unii propagandisti obscuri de la ziarul "Adevarul" sau altii ca ei):
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
google-analytics.com