Cautare

1111 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (2.62 secunde)
alfa, beta, theta, delta. ... Undele delta si theta care apar localizate, in zonele lezionale, sunt anormale. ... Se obtine astfel inregistrarea de repaus. Pentru a culege cat mai multe informatii creierul este scos din starea de repaus, folosindu-se procedurile de activare:
"Sunt informatii ca ar fi de patru ori mai transmisibila decat tulpina Delta, deci de 12 ori mai transmisibila decat tulpina initiala", a mai spus ministrul.
Se mai si bucura ca au altele mai grave pe cap, le mai exagereaza pentru a le da importanta, doar-doar se mai sustrag de la toate...
In ciuda faptului ca zilnic se raporteaza noi focare de gripa aviara, in noi regiuni ale tarii, populatia si in special autoritatile au ajuns sa trateze acest pericol ca pe ceva normal, ca pe o situatie cotidiana.
De ce productiva pentru pescarii din Delta? ... Ceva similar s-a intamplat si la Agighiol, o alta localitate din Delta. ... Pai cum vor mai putea aprecia turcii frumusetea romancelor noastre, plecate sa se vanda pe bani putini, daca nu mai au voie sa mearga nici macar sa-i salute?
Directorul ANM, Florinela Georgescu, a explicat, in exclusivitate, la Antena 3, in ce directie se va indrepta norul de fum dens generat de incendiul izbucnit, cu scurt timp in urma, la Delta Vacaresti.
Un incendiu major de vegetatie a izbucnit marti in Delta Vacaresti, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Din cauza vantului puternic, in zona sunt degajari mari de fum care se extind rapid, astfel ca oamenii din zona au primit mesaj Ro-Alert.
Exercitiu militar de amploare in Delta Dunarii. ... Militarii romani se pregatesc sa apere Dunarea si Delta Dunarii, in cazul unui atac naval sau aerian din partea rusilor.
O lege veche de 26 de ani prevede cA oamenii ce traiesc in zona Muntilor Apuseni sau in Delta Dunarii sa plateasca doar jumatate din facturile la energie elctrica si gaze naturale.
Delta Dunarii a fost desemnata de UNESCO drept rezervatie naturala, a primit premii pentru frumusetea peisajelor si este o arma a turismului autohton prea putin exploatata de catre autoritati. ... De neuitat sunt si pentru biata Delta, umpluta de gunoaiele civilizatiei de care dam pe afara.
Ori prin Delta - sa nu uit acest mic aspect. Cine n-a fost de mult prin Delta, ar avea ocazia sa se cruceasca.
Delta din Carpati, aria protejata din judetul Brasov si unica pentru centrul Romaniei, va fi reamenajata. ... Reconstructia ecologica se face cu fonduri europene si presupune lucrari de decolmatare a suprafetelor de apa si refacerea sau construirea unor insule.
Printre beneficiari se numara nimeni altul decat fiul liderului PSD Paul Stanescu. Concret, doua firme cu care acesta are legaturi stranse au cerut subventie pentru recoltarea stufului din Delta Dunarii.
WWF lanseaza colectia de jucarii din padure, Mai mult decat un plus, iar replici ale mai multor animale salbatice, cum ar fi bufnite, caprioare, marmote, iepuri, vulpi, lupi si ursi lupta alaturi de WWF pentru apele, padurile si speciile salbatice din Romania.
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical:
Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Conferinta de presa se doreste a fi un bun prilej pentru cei interesati sa fie alaturi de senatorul Ioan Talpes, care isi lanseaza oficial Grupul de Initiativa Constanta pentru constituirea Uniunii Populare Social Crestine.
El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (...). Dar care este tema actuala pe care o lanseaza, de fapt, Vasile Dancu?
BCR lanseaza in premiera, prin Universitatea BCR, programul de practica Student BCR - care permite studentilor efectuarea practicii in cadrul a sapte sucursale BCR din Bucuresti.
Cosmote lanseaza serviciul MMS impreuna cu aplicatia complementara Album MMS, care ofera clientilor posibilitatea de a pastra, trimite si primi mesajele multimedia prin internet.
google-analytics.com