Cautare

1112 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (2.99 secunde)
Jafari a incercat sa traga o racheta spre ele, dar de fiecare data cand sa apese pe tragaci, arma se bloca, iar comunicatiile radio se distorsionau.
A, medic comunal pe care autorul il cunostea de 10 ani, un intelectual echilibrat, cu o biblioteca de mii de volume si care obisnuia sa-si petreaca vacantele in Delta Dunarii.
In replica, Mihei i-a adus aminte ministrului de Mediu ca Delta Dunarii este unica in lume, rezervatie a biosferei, cu 30 de ecosisteme si o banca unica de gene.
Conform relatarii BBC Romania, Guvernul ucrainean a inaugurat traficul pe noul canal de navigatie construit in Delta Dunarii, dupa patru ani de lucrari de constructie si de dispute cu autoritatile romanesti, precum si cu mai multe institutii internationale si grupuri ecologiste.
Liderii conservatori din judetele Regiunii 2 Sud-Est au decis ca PC nu trebuie sa se amestece sub nici o forma in conflictul dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu.
In rest, ca e "cantaret" din chitara se stie, ca nu a facut anul acesta plaja - se observa, iar ca fumeaza cate un pachet jumate - doua de tigari - poate ca nu stia chiar toata lumea.
Turistii care vor veni pe litoral in acest sezon estival vor putea sa se plimbe cu goeletele si vasele de pasageri in Marea Neagra, pana in Delta Dunarii, de la Mangalia si pana la Sulina, a anuntat ieri primarul Radu Mazare (foto), dupa sedinta de Consiliu Local in care s-a votat bugetul pe 2009 cu modificarile sale.
000 de politisti de frontiera au fost mobilizati pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii, dar si in alte zone turistice ale tarii, pentru prevenirea actelor de coruptie, contrabanda sau evaziune fiscala.
Practic, intregul buget municipal se va suplimenta atat la capitolul de venituri, cat si la cheltuieli, cu suma de 4.480.000 de lei (putin peste un milion de euro). Bani pentru Delta ACM Marea majoritate a banilor in plus vin din cresterea incasarilor la buget.
Practic, intregul buget municipal se va suplimenta atat la capitolul de venituri, cat si la cheltuieli, cu suma de 4.480.000 de lei (putin peste un milion de euro). Bani pentru Delta ACM Marea majoritate a banilor in plus vin din cresterea incasarilor la buget.
Cred ca acest lucru se datoreaza romanilor. Romanii mi se par captivanti, foarte inteligenti. ... El a adaugat ca, in al doilea rand, tara in sine i se pare frumoasa.
Este vorba de casele construite pe fostele platforme amenajate in Delta Dunarii dupa inundatiile catastrofale din anii 1970 - 1974. ... situatia finantarii unor institutii de invatamant din Delta Dunarii;
Dragnea l-a aparat public si a spus ca indiferent de Codul de Etica al PSD, Ponta trebuie sa se afle pe liste. ... Totodata, cei doi lideri au convenit sa nu se atace public, pentru ca discutiile ar face rau partidului, in plina campanie electorala.
Firma aleasa sa evalueze investitiile in acest caz este obligata sa finalizeze dosarul pana pe 25 mai, dupa care se va organiza licitatia. ... Este vorba despre fondul de vanatoare de la Crisana si cel de la Lighianca, ambele aflate in Delta.
In acest sens, ea s-a aratat increzatoare, subliniind ca, “din informatiile furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se anunta favorabila mai ales pentru perioada 10 iulie - 15 august“.
In ceea ce priveste vanatoarea in Delta Dunarii, la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) nu s-au primit solicitari oficiale pentru interzicerea vanatorii in aceasta zona sau in cele sapte judete din zona acesteia.
Romania a fost declarata „destinatia de vacanta a anului 2006“ intr-un top realizat anual de „Vogue Magazine“, locatia propusa de autorii listei fiind Delta Dunarii, zona descrisa ca „Noua Zeelanda a Europei, aflata la doar trei ore distanta cu avionul“.
Populatiile naturale de sturion din Romania sint in declin, fapt pentru care la nivel regional s-a propus pentru tara noastra o cota de captura, in 2006, cu 30% mai mica decit in 2005, a declarat guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Paul Cononov.
60 milioane € pentru litoral si Delta Dunarii In privinta recentei decizii a diviziei nordice a TUI de a renunta la sejururile in Romania rezervate pentru 8.000 de turisti scandinavi, Ovidiu Marian a declarat ca ANT s-a implicat in negocierile cu cel mai mare operator mondial de turism pentru a-l determina sa ramana pe piata mioritica si chiar sa aduca si mai multi turisti straini pe litoral si in restul tarii.
ROL alocate pentru intretinerea si consolidarea malurilor si taluzurilor canalului, datorita rezilierii contractului cu Delta Cons Tulcea si a necesitatii reparcurgerii procedurii de licitatie pentru desemnarea unui alt executant, coroborata cu timpul nefavorabil care a impus sistarea reinceperii lucrarilor.
google-analytics.com