Cautare

580 de rezultate pentru "cristina rhea" (2.58 secunde)
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
La fel va face si deputatul Mircea Iustian, astfel incat consilieri judeteni propriu-zisi vor fi Ionel Manafu, Florian Constantin, Mihai Petre, Gheorghita Corbu, Iancu Stavrositu, Adrian Gheorghita Gelu, Cristina Branzoi si Gheorghe Sutu, cu precizarea ca situatia ultimilor depinde de rezultatele pe care le vor obtine in turul 2 primarii Iorgus si Calapod.
9, a avut loc vernisajul tinerei artiste Cristina Frentiu Sacolescu. Expozitia este deschisa pana pe 17 ianuarie. Lucrarile sunt realizate cu markere permanente de design si de vopsea pe hartie Bristol si Vivaldi de cea mai buna calitate, inramate cu rame italienesti si englezesti.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, a facut un apel la parlamentari de a acorda prioritate legilor UE, acestia votand doar 4 din 40 de astfel de reglementari.
Secretarul de stat galatean din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, care practic este liberal cu carnet de Capitala, a cistigat batalia dusa pentru fotoliul de membru in Birou din partea Regiunii Bucuresti Ilfov.
"Liga Alesilor, un prilej in care s-au eliminat suspiciunile de dezbinare" La Liga Alesilor Locali ai PSD a participat si Cristina Dumitrache, candidatul filialei judetene a formatiunii social-democrate din Constanta pentru Parlamentul European. ... A fost o manifestare de solidaritate in partid", a declarat Cristina Dumitrache.
Astfel, si-au manifestat deja interesul pentru a candida la Primaria Cernavoda Cristina Herdelegiuc, din partea PD-L, si Mariana Mircea, sustinuta de PSD.
Jurnalistii constanteni au trebuit sa duca o adevarata munca de convingere, duminica, in ziua alegerilor locale, pentru a o convinge pe presedinta Biroului Electoral Judetean Constanta, Cristina Ghernaja, sa ofere informatii in timp real despre procesul de votare.
Mezei, Calapod si Costache o duc bine, Cristina Branzoi are ca avere doar un MatizExista si directori care nu au grija zilei de maine, chiar daca asta nu inseamna conturi grase in banci.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
Senol Zevri (PD-L) - Agentia pentru Protectia Mediului (daca il accepta aliatii social-democrati), Florian Constantin (PD-L) - Inspectoratul Teritorial de Munca, Ioan Toanchina - Unitatea de Administrare Judeteana ANIF (PD-L), Cristina Branzoi (PD-L) - Directia Judeteana de Tineret, Romulus Minca - AJOFM.
Mai putin, dar nu cu mult, castiga deputatii PSD Eduard Martin, Antonella Marinescu, Cristina Dumitrache, alesii PNL Gheorghe Dragomir si Mihai Lupu, precum, si deputatii PDL Zanfir Iorgus si Constantin Chirila, toti ridicand in fiecare luna cate 4. ... Maria Stavrositu, Eduard Martin, Marinella Antonescu, Mihai Lupu si Cristina Dumitrache.
Actionarii firmei sunt Oita Romeo, Sandu Ion-Eftimie, Mircea Basescu, Geamanu-Grigore-Andrei-Cristian si Cazacu Maria Cristina. ... Cazacu Maria Cristina are 22 de ani, este fiica lui Aurel Cazacu.
Cristina Popescu, specialist in a analiza discursul si psihologia oamenilor, a vizionat cele mai acide, dure, belicoase declaratii din ultima saptamana, de la motiunea din Parlament, dar si alte injurii. ... Acesta a fost diagnosticul dat de psihologul Cristina Popescu.
Intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Parlamentului, deputata liberala Cristina Pocora pledeaza contra prezentei violentei verbale si fizice in programele destinate copiilor.
Tot in capitala Statelor Unite, seful-adjunct al misiunii este Cristian Gaginsky, iar doamna Cristina Gaginsky este consilier. La Canberra, in Australia, ne reprezinta ambasadorul Mihai Stefan Stuparu, care o are consilier pe doamna Cristina Stuparu.
Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Mioara Mantale, Cristina Parvulescu, Georgia Gabriela Voicu, Anca Cristina Zevedei. Si inventarul ar putea continua.
Sedinta Comisiei de munca a Camerei Deputatilor in care se dezbatea ieri in prezenta ministrului Muncii, Mihai Seitan, proiectul legii pensiilor, a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce deputatii Cristina Pocora (PNL) si Dorel Covaci (PSD) au parasit sedinta.
google-analytics.com