Cautare

580 de rezultate pentru "cristina rhea" (3.25 secunde)
Cristina Laslo, Bianca Bazaliu si Lorena Ostase au fost alese in echipa ideala a turneului.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Cristina Bojan, care facuse saritura in inaltime si triplusalt, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier violent. ... Impactul a fost atat de puternic, incat Cristina Bojan a fost proiectata din autoturism.
Cristina Ich i-a luat mintile lui Alex Piturca: Este o femeie miraculoasa, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu Alexandru Piturca, 35 de ani, a vorbit despre relatia pe care o are cu superbul fotomodel Cristina Ich.
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Fiica ei, Cristina Avram, este si ea pasionata de cristale. ... Mergem la expozitii de cristale in Romania si in Ucraina", ne-a spus Cristina.
Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta. ... Manichiura frantuzeasca tine foarte mult si e impecabila", spune Cristina Adina Dumitru.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I o putei gasi pe Cristina Neagoe, reprezentant al Farmaciei Naturii.
Majoritatea bijuteriilor din argint costa 150 RON", ne-a spus Cristina Paraschiva. ... Costa 7 RON gramul de argint!", a mai spus Cristina Paraschiva. ... La acest magazin si-au facut ochelarii si actritele Cristina Stamate si Catalina Mustata.
Cristina Siscanu, de la Kanal D, sotia lui Madalin Ionescu, are propriile secrete de frumusete care o ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi. ... Buna, Cristina!
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
In timp ce Brigitte Sfat traverseaza una dintre cele mai grele perioade din viata, sora sa, Cristina, pare complet detasata de ceea ce i se intampla.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Asta am simtit aseara, in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Capitala, cand m-am dus sa-mi iau ramas-bun de la actrita Cristina Stamate. ... Va indemn sa va rugați mult pentru Cristina Stamate.
Iubita lui, Cristina Stroe, a nascut un baietel perfect sanatos. ... Multumesc #bukiimei, Cristina Stroe. ... Iubita lui, Cristina Stroe, i-a raspuns imediat printr-un comentariu.
Superba jurnalista Cristina Cojucar Toma a sarbatorit recent o frumoasa varsta, de 36 de ani. ... Cristina a savurat alaturi de invitatii prezenti delicioasele preparate ale restaurantului Gargantua D'Oro din Dorobanti si minunatul tort in forma de cadou de la cofetaria Claus.
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Cristina Rotaru a facut si ea parte din completul care a judecat pe fond dosarul "Trofeul Calitatii" unde a votat pentru achitarea lui Adrian Nastase.
Sotii Cristina si Constantin Niculescu participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR.
Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand. ... Cristina Cioran a purtat un turban in tendintele verii 2015!
Intr-un oras atat de mare precum Bucurestiul, sansele ca o femeie sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales in domeniul serviciilor, este foarte mare si atunci este bine ca ea sa fie inarmata cu aceste competențe de orientare catre client, pentru ca ele vor face cu adevarat diferenta in fata angajatorilor", declara Cristina Coca, expertul activitatilor de instruire din cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! ... Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
google-analytics.com