Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (2.93 secunde)
Intalnirile benefice variaza de la simpla detectare a inteligentei extraterestre, de exemplu prin interceptarea unui mesaj radio, pana la contacte cu organisme de cooperare care ne-ar ajuta in avansul cunoasterii si in rezolvarea problemelor noastre globale, cum ar fi foametea, saracia si boala.
Acest lucru nu inseamna ca cele care sufera de acest tip de frigiditate nu intretin contacte sexuale, insa in cazul lor actul sexual este unul pur mecanic si nu implica nicio emotie sau afectiune si niciun grad de erotism.
Va bucurati de contacte cu oameni din diferite medii si tari si, in mod evident, faceti planuri pentru o calatorie mai lunga.
Deci - s-a spus - eventualele contacte nu s-ar putea realiza decat prin unde radio. In acest sens, intr-un faimos articol, publicat in 1959, Giuseppe Cocconi si Philip Morrison au sugerat sa cautam extraterestrii cu ajutorul radiotelescoapelor.
Identitati si contacte culturale; 2. Orasele dunarene ca centre comerciale si militare: instalatii portuare, fortificatii, poduri, drumuri in lumea greco - romana.
- DUNAREA DE JOS INTRE BALCANI SI CARPATI. IDENTITATI SI CONTACTE CULTURALE; - ORASELE DUNARENE CA CENTRE COMERCIALE SI MILITARE: INSTALATII PORTUARE, FORTIFICATII, PODURI, DRUMURI IN LUMEA GRECO-ROMANA.
Presedintele Consiliului Judetean Timisoara, Sorin Grindeanu, propus de coalitia PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, a afirmat ca nu este ofiter acoperit si ca nu a avut contacte de nicun fel cu serviciile secrete.
Cuplurile care nu au folosit vreo forma de contraceptie si a caror viata sexuala regulata, cu cel putin 2 contacte sexuale saptamanal timp de un an de zile, nu a dus la graviditate, ar fi bine sa consulte un specialist pentru a face anumite teste de fertilitate.
Am participat la acest eveniment pentru prima data! A fost benefic pentru ca am facut noi contacte, ne-a spus Laura Quatraccioni.
Niste contacte vechi se pot dovedi extrem de utile. SAGETATOR 22.11-21.12: Unii dintre dumneavoastra se vor axa pe mosteniri, taxe, impozite, proprietati comune, datorii si aspecte legate de asigurari.
Zodiile norocoase in cariera Balanta Prima luna a noului an este potrivita pentru contacte si relatii profesionale noi, iar promisiunile pe care le primesti vor fi curand transpuse in realitate.
cand acesta semna recunoasterea Inaltimilor Golan, dansa anunta in aplauze si ovatii hotararea mea si a Guvernului meu de a muta ambasada la Ierusalim - Inceput la Washington maratonul diplomatic al primului ministru a continuat la Bruxelles cu contacte mai putin calduroase, si s-a finalizat la Bucuresti cu patrulaterala Romania-Grecia-Bulgaria-Serbia, ai caror premieri nu au fost bagati in seama de Cotroceni - Succesul pe planul relatiei cu Israelul marcheaza insa costuri pe directia statelor arabe, care se simt tradate de Romania, considerata de pe vremea lui Ceausescu un partener privilegiat.
Dupa aceste contacte umane, hibrizii arata mai bine decat la inceput. La despartire, mamei i se spune ca, din pacate, copiii nu pot pleca cu ea, deoarece nu ar supravietui in conditiile de pe Pamant.
La fel a patit cu inca multe alte schimbari pe care a dorit sa le faca dar in urma carora cei vizati, avind contacte bune in partid, si-au salvat sefiile.
S-au putut convinge de asta si diplomatii care nu se misca din Bucuresti, avand contacte numai cu „Romania oficiala“, daca s-au uitat la televizor in ultimele zile.
S-au putut convinge de asta si diplomatii care nu se misca din Bucuresti, avand contacte numai cu „Romania oficiala“, daca s-au uitat la televizor in ultimele zile.
Liderul francez a vorbit despre "noi solutii, inovatoare" si "garantii concrete" si a spus ca in urmatoarele zile si saptamani vor fi contacte diplomatice intense.
E presedinte de tara, seful serviciilor speciale si al armatei, cu contacte in strainatate, lider respectat, sus in sondaje, popular.
§ De asemenea, acelasi gen de contacte se realizeaza prin intermediul internetului, fie prin postarea unor anunturi prin care se ofera servicii de masaj, fie prin diferite site-uri de socializare;
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com