Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (3.41 secunde)
Vom avea contacte cu ei si cu sindicatele, astfel încât, dupa semnarea contractului, Ford sa-si intre imediat în drepturi“, a spus Sebastian Vladescu.
Eu cred ca pâna la sfârsitul anului se vor stabili însa contacte. Vin firme mari ce vor deplasa probabil specialisti care cu siguranta vor dori sa închirieze sau sa cumpere imobile“, a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare (UPAI) „Oltenia“.
Cummins Generator Technologies (CGT) România, cunoscuta de craioveni mai degraba ca AVK Electroputere, este prezenta pe piata generatoarelor de electricitate din tara înca din 1999, dupa ce cu un an înainte s-au stabilit primele contacte între partea româna (reprezentantii Electroputere Craiova) si firma germana AVK/SEG.Contractul s-a semnat la 22 septembrie 1999.
Cu aceasta ocazie se va organiza si o Bursa de Contacte intre furnizorii de servicii de consultanta si certificare si reprezentantii firmelor constantene, a adaugat Daraban.
„Este foarte bine sa aveti cât mai multe contacte în domeniul în care va desfasurati activitatea, însa si cunostintele din alte sfere sunt importante.
În plus, activitatea sa poate continua cu servicii de amenajari interioare, contacte de producatori si distribuitori de mobila si, de ce nu, construirea de locuinte.
"Intalnirea a fost convenita de cei doi premieri cu prilejul intrevederii din luna decembrie 2007 ti iti propune sa incurajeze realizarea de proiecte de colaborare ti parteneriat intre institutii ti organizatii neguvernamentale din domeniul protectiei copilului din cele doua tari, initierea unor contacte directe intre experti din acest domeniu", se arata in comunicat.
"Au fost mai multe contacte între compania Wiebe Germania si Ministerul Transporturilor si, din câte stiu eu, grupul de firme Wiebe vine cu finantare proprie pentru pod".  Atuul, la primariile oraselor Administratia locala din Bechet si cea din orasul bulgaresc Oreahovo au decis, de comun acord, ca s-ar impune construirea unui pod peste Dunare în zona.
„Mai întâi trebuie sa va organizati (de exemplu, sa aveti un folder în calculator cu contacte sau sa pastrati si sa ordonati cartile de vizita pe care le primiti).
Ioan Balan, directorul general al CN APM SA Constanta a lansat invitatia catre reprezentantii mediului de afaceri austriac si roman sa incheie contacte directe ce pot constitui baza unei viitoare colaborari.
A intervenit chiar Parchetul comunicand ca lui Voicu i s-a interzis sa aibe contacte cu colegi de parlament ca Hrebenciuc sau de partid, ca Vanghelie.
Evenimentul va oferi inventatorilor din intreaga lume cea mai buna oportunitate de a stabili contacte cu agentii economici.
Imobilul cu trei niveluri va cuprinde spatii expozitionale interioare de 6.765 mp si exterioare de 6.512 mp, birouri in suprafata de 1.184 mp, un centru de presa, o Bursa de Contacte, sali polivalente, 1.587 mp de depozite, spatii tehnice, aproape 4.000 mp de parcari pentru clienti si personal etc.
Nu are si el contacte in lumea serviciilor? Deci, ipoteza socanta este ca serviciile, prin intermediul lui Sebastian Ghita, au incercat sa confiste Realitatea TV, in beneficiul Presedintelui Traian Basescu.
Vreau sa va spun ca am avut deja contacte informale cu cei care lucreaza in sectorul acesta al panificatiei.
Il cunosc pe domnul Antonescu de destul timp, nu de ieri de azi, chiar intre 1996 si 2000 am fost colegi in aceeasi coalitie si dupa 2000 am avut destul de multe contacte.
Manifestarea creeaza pentru retaileri, designeri, decoratori si arhitecti ocazia de a cunoaste si achizitiona ultimele produse, de a descoperi tendintele industriei si de a stabili contacte de afaceri.
noi contacte si noi oportunitatati. Fine&Country este un brand international de top cu care ne-am bucurat sa putem lucra, caruia i-am prezentat situatia actuala si oportunitatile de pe piata imobiliara romaneasca si pe care am reusit sa-l facem sa vada potentialul acesteia.
Device-ul permite introducerea de contacte noi, scrierea de SMS si e-mail-uri, editarea de documente nu numai prin intermediul ecranului tactil si al stylus-ului, dar si datorita tastaturii care dispune de un mecanism care ii permite ascunderea sub ecran la sfarsitul utilizarii si luminarea tastelor pentru folosirea fara probleme pe intuneric.
E adevarat ca unii dintre membrii comisiei au fost de parere ca judecatorii ar avea voie sa aiba prieteni pe Facebook, motivand ca astfel de relatii sunt mai degraba "contacte sau cunostinte".
google-analytics.com