Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (3.11 secunde)
L-am incurajat sa-si faca o serie de contacte europene." - "Se lucreaza foarte bine cu un premier determinat sa faca programul de guvernare o realitate.
Acestea trebuie sa constituie , insa, o tema de reflectie serioasa si totodata - obiectiv pentru o actiune ampla, din partea autoritatilor si in special a MAE, vizand contacte active si o informare, prompta, obiectiva si cat mai completa, a aliatilor si partenerilor nostri.
Din pacate pentru Romania, nici presedintele Basescu, dar mai ales premierii sustinuti de PDL nu au reusit sa aiba contacte stranse cu marile cancelarii occidentale.
"In ultimii 13 ani, de cand am intrat in politica, am avut contacte punctuale, sau proiecte politice mai ample, cu aproape toate partidele politice de pe scena politica romaneasca, o formatiune speciala pentru mine fiind Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR).
In acest sens, a fost subliniata importanta concretizarii unei agende relevante de contacte politico-diplomatice la nivel inalt pentru anul 2013, atat la Washington, cat si la Bucuresti, pentru a dinamiza si aprofunda Parteneriatul Strategic dintre cele doua tari.
Poti sa guvernezi cu ochii la tara si problemele de aici, stabilind, in acelasi timp, contacte externe stabile care sa te ajute sa te dezvolti economic.
In aceste conditii, gestionarea curenta a relatiilor bilaterale, la nivel sub-strategic, este realizata de persoane de nivel 3 si 4, la Washington, pe o componenta care se bazeaza, intr-o anumita masura, pe optiuni subiective, pe contacte sporadice (inclusiv din vina autoritatilor romane).
Guvernul va angaja contacte imediate cu toate serviciile Comisiei Europene responsabile de gestionarea diverselor instrumente financiare si va identifica solutii rapide de implementare si eliminare a blocajelor.
De asemenea, a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de crestere a bugetului apararii la 2% din PIB in anul 2017 si mentinerea acestuia pentru o perioada de cel putin 10 ani, sporirea nivelului participarii in operatiuni internationale, precum si cooperarea intensa la nivel sectorial cu statul Alabama, demonstrata inclusiv prin recentele contacte avute.
Participarea a fost una de succes, Grupul European Drinks reusind initierea unor contacte si incheierea unor contracte cu retaileri importanti de pe piata alimentara mondiala.
Cu scopul de a facilita contacte dintre producatori si comercianti, zilele de 24 si 25 mai vor fi dedicate intalnirilor dintre producatori si comercianti, in cadrul manifestarii intitulate "Zilele Comerciantului", care va include, pe langa prezentari ale colectiilor de moda, si seminariile de actualitate:
In plus s-a urmarit si realizarea unor contacte directe intre specialisti in vederea unor posibile colaborari. Mentionam ca la deschiderea colocviului "Acvadepol", care a avut loc la Hotel "Galati", erau asteptati ministrii Sulfina Barbu de la Mediu si Radu Berceanu de la Transporturi.
Azi, de la ora 11, sala de conferinte din cadrul hotelului Mamaia va fi gazda Forumului Regional al Energiilor Neconventionale prin intermediul caruia va fi realizata o Bursa de contacte intre integratorii de sisteme din cadrul energiei neconventionale si beneficiarii acestora.
Potrivit organizatorilor, aceasta editie se prefigureaza a fi un succes si mai mare decat cel de anul trecut, cand Centrul de Afaceri a facilitat peste 2300 contacte de afaceri intre expozanti si vizitatorii specialisti, selectati din baza de date ROMEXPO.
Oamenii de afaceri au prilejul de a stabili noi contacte de afaceri si de a beneficia de pe urma experientei invitatilor atat in folosirea fondurilor europene, cat si in domeniile de activitate pe care le reprezinta.
In consecinta, romanii considera ca au prea putin timp pentru hobby-uri (57%, fata de 31% - restul europenilor), pentru o viata sociala (45%, fata de 33% - in UE), pentru contacte cu ceilalti membri ai familiei (29%) si chiar pentru somn (24%).
Membrii CEA au formulat propuneri privind imbunatatirea relatiei Garzii Financiare cu contribuabilii si necesitatea realizarii de seminarii de informare a IMM-urilor in scopul prevenirii abaterilor financiar-contabile, necesitatea realizarii de proiecte comune cu GTZ privind politica de ocupare a fortei de munca, propuneri de dezvoltare de contacte si parteneriate cu firmele olandeze.
Prin departamentele sale, prin cele 98 de structuri teritoriale si prin firmele expert agreate, furnizeaza o gama cuprinzatoare si variata de servicii pentru intreprinzatori (informare, contacte de afaceri, training, consultanta, servicii etc.).
Vom avea contacte cu ei si cu sindicatele, astfel încât, dupa semnarea contractului, Ford sa-si intre imediat în drepturi“, a spus Sebastian Vladescu.
Vom avea contacte cu ei si cu sindicatele, astfel încât, dupa semnarea contractului, Ford sa-si intre imediat în drepturi“, a spus Sebastian Vladescu.
google-analytics.com