Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (3.84 secunde)
Multi din cei imigrati in Imperiul Habsburgic au avut contacte cu romanii ardeleni, unii s-au asezat chiar in Transilvania si au devenit membri marcanti ai luptei nationale.
Totusi, la un moment dat, radarul a fost oprit, verificat si recalibrat, pentru a se asigura ca functioneaza corect si acestea erau contacte reale.
Intrebata daca au existat deja contacte oficiale intre PIN si PSD, Lavinia ßandru a precizat ca "o discutie la nivel institutional nu a avut, inca, loc".
Traian Basescu si Jalal Talabani vor discuta despre securitatea din regiune, dar si despre modalitatile de promovare a unor noi contacte intre firmele si oamenii de afaceri din cele doua tari pentru realizarea unor proiecte comune care sa contribuie la reconstructia Irakului.
Proiectul "Prezentarea judetului Constanta in landul Renania de Nord - Westfalia" va cuprinde un seminar pe probleme economice si bursa de contacte intre firmele romanesti si germane;
Proiectul "Prezentarea judetului Constanta in landul Renania de Nord - Westfalia" va cuprinde un seminar pe probleme economice si bursa de contacte intre firmele romanesti si germane;
Democratii cred ca raman in Guvern Surse din PD sustin ca liderii PD au avut in ultimele doua saptamani mai multe contacte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul carora a fost abordata tema restructurarii guvernamentale.
"Cat valoreaza o promisiune facuta pe hartie dupa contacte cu lideri ai Aliantei, in conditiile in care aceasta promisiune nu este respectata?" s-a intrebat secretarul general, adaugand ca este timpul ca "presedintele sa-si tina promisiunea si sa retraga fortele din Georgia, pentru a reveni la situatia din 7-8 august".
A initiat numeroase contacte cu investitori straini si cu oficiile Uniunii Europene. Sub angajamentul sau, Sibiul a fost numit Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2007 (impreuna cu Luxemburg).
In prezentarea facuta la Casa Titulescu, cineva a schitat si un bilant fizic al mandatului sau, cu kilometri parcursi, zile petrecute peste hotare (peste 200 intr-un an!) si contacte avute.
In acest sens au inceput deja demersurile pe plan international, Diaconescu initiind primele contacte cu liderii socialistilor europeni (tupeu inimaginabil!).
La inceputul anului 2009 nu aveam contacte cu realizatorii TV. De multe ori se punea problema sa o anuntam si pe doamna Meseşan de aparitiile tv", a declarat Boldea la Realitatea TV.
"Trebuie sa recunosc ca nu am chemat niciun ministru, secretar de stat, in fata comisiei sa spuna de ce nu se absorb fondurile europene, ce franeaza aparitia proiectelor ori eligibilitatea celor realizate, nu am avut, din lipsa de timp, mai multe contacte cu lideri parlamentari europeni.
‘S-ar putea, macar in ceasul al treisprezecelea, sa se fi deslusit cateva constiinte din aceasta majoritate, in buna masura de stransura, si oamenii, in contact cu cetatenii la ei in colegii, daca mai au aceste contacte deschise si nu le-au interzis si pe acelea, sa voteze totusi motiunea, sa nu duca lucrurile atat de departe incat sa voteze un Cod al muncii care e impotriva dorintelor si obiectivelor tuturor organizatiilor sindicale si patronale, cu o singura exceptie, organizatia patronala a Cotrocenilor‘, a declarat Duvaz.
Pe atunci, Romania era numita de premierul chinez "cel mai apropiat si sincer prieten al Chinei din Europa" si nu era nevoie de pretexte sportive pentru a vizita China. Vizita mea din 2003 a insemnat contacte la cel mai inalt nivel cu administratia de la Beijing.
"Aceste contacte la nivel de sefi de stat ar fi trebuit sa aiba o deschidere mai mare in ultimii ani", a adaugat fostul presedinte al Romaniei.
Cred ca are contacte in toate zonele. • In toate partidele adica. • In toate partidele, da. • Sau si in alte zone.
Nu numai pentru ca ne pregatim sa guvernam si avem nevoie de aceste contacte, dar si pentru ca una din problemele care se pun este ca Europa, SUA trebuie sa stie exact ce se intampla in Romania", a spus Antonescu, criticand actuala putere ca a "intoxicat" foruri europene si a tinut "un monopol" al comunicarii.
Intors din SUA, dupa mai multe actiuni de succes si la Bruxelles, dupa o serie de contacte extrem de fructuoase cu lideri importanti din mediul politic si economic, pot privi anul care vine cu foarte multa incredere si speranta.
Or, ce sens mai are aplicarea acestui prezervativ pentru protectia societatii dupa scurgerea a 22 de ani de contacte neprotejate, cu perversiuni si violenta, ale clasei politice cu poporul?
google-analytics.com