Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (2.54 secunde)
La 30 de ani se ajunge la 2-3 contacte saptamanale, iar la 40 de ani la 2. ... Numarul contactelor sexuale, in functie de varsta - 20 de ani, 3-4 contacte pe saptamana - 30 de ani, 2-3 contacte pe saptamana - 40 de ani, 2 contacte pe saptamana
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Potrivit lui Diaz, acesta a fost doar primul dintr-o serie de contacte cu aceleasi fiinte. ... - Cazul lui Carlos Diaz este cel mai important caz documentat de contacte umane-extraterestre din timpurile moderne.
Candidatul PSD la prezidentiale Mircea Geoana a declarat astazi, la Piatra Soimului, ca are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discutiile, in calitate de sef al statului, cu liderii mondiali in ceea ce priveste atragerea de investitii.
Furnizori mici, medii sau lideri de piata stabilesc contacte directe cu comertul global pentru a completa nevoile viitorilor clienti cu idei si concepte inovative.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre.
Si, in sfarsit, sunt cunoscute contacte intre oameni si ozenauti, adica intre oameni si pilotii (sau pasagerii) acelor OZN-uri.
FECIOARA (24 august - 23 septembrie) Daca esti nascut sub semnul Fecioarei, saptamana aceasta vei avea o perioada buna pentru business sau alte contacte importante cu oameni din varii domenii.
"Nici pe Blaga si nici pe Boc nu ii intereseaza si nu au avut astfel de contacte", a subliniat Preda. ... El a adaugat ca "sunt contacte in Parlament pe diferite proiecte de legi, insa nu este vorba de aliante aici".
Dupa decesul ei, in 1990, craniile au schimbat cativa proprietari, ajungand in cele din urma la Lloyd Pye, autor si cercetator in domeniile paranormalului, cu contacte in randul unor experti medicali.
Diplomati francezi si irlandezi au avut "contacte informale", inainte de ca premierul Brian Cowen sa aleaga candidatul irlandez pentru viitoarea CE. ... "Este adevarat, au avut loc niste contacte informale intre oficiali francezi si irlandezi in ultimele saptamani", a declarat pentru Irish Times un oficial irlandez.
Un numar de 10 de banci, institutii de creditare, doua fonduri de garantare a creditelor bancare si peste 100 de firme au fost prezente ieri la cea de a IV-a editie a Bursei de Contacte, organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura la Muzeul de Arta Constanta.
Ai timp suficient sa-ti prezinti afacerea in fata a 15-20 chiar 25 de alti antreprenori, faci schimb de carti de vizita si de contacte.
Stiu ca au existat contacte intre PPE si PRM dar pozitia popularilor europeni a fost 'nu discutam cu dl. Vadim Tudor'”.
De altfel, la numai 24 de ore dupa afirmatiile facute de Basescu, unul dintre vicepresedintii PD - Cezar Preda - a confirmat derularea unor contacte intre liderii democrati si cei ai PPE, chiar daca a tinut sa adauge ca subiectul nu figureaza printre "prioritatile” PD-istilor in acest moment.
“Si cand vorbesc de intalnire vorbesc chiar si de cele doua suficient de lungi discutii telefonice in care am facut schimb de puncte de vedere pe teme importante“, a adaugat Traian Basescu, precizand ca aceste contacte au pus bazele stabilirii unei “increderi reciproce“ intre cei doi oameni de stat.
Ati vorbit de anumite contacte personale in aceasta privinta. Care ar fi? I.I.: Nu numai personale, ci si la nivelul relatiilor dintre partide.
Nu, nu, acestea au fost mai degraba pe planul raporturilor personale, niste contacte probabil. Dar atunci a fost vorba de o decizie politica.
Reprezentantii MAE sustin ca nu au avut intrevederi sau contacte oficiale cu diplomati moldoveni acreditati la Bucuresti, ultima incercare de acest gen datand de la inceputul lunii aprilie, cand ambasadorul Livia Gutu a fost chemata la Ministerul de Externe, insa nu s-a prezentat.
“In ultima vreme, se constata o insistenta actiune a unei parti a mediului de afaceri, a aceluia care, de obicei, lucreaza la limita dintre legal si ilegal, de a-si asigura conexiuni, contacte si sprijin politic in favoarea intereselor economice“, a spus si premierul Tariceanu.
google-analytics.com