Cautare

116 de rezultate pentru "concedii" (2.84 secunde)
Aproximativ 95.000 de romani au cumparat pachete turistice pentru perioada sarbatorilor de Paste si 1 Mai, in valoare totala de 18,2 milioane de euro, potrivit Federatiei Patronatului din Turismul Romanesc (FPTR).
Foarte multi angajati si-au luat concedii medicale din cauza stresului prea mare“, a declarat Ciprian Ionescu, citat de presa centrala.
Vremea buna tine cu persoanele care nu au avut mii de euro de cheltuit prin strainatate in plin sezon de concedii, in lunile iulie si august.
Numarul controalelor Fiscului s-a redus vertiginos, mai ales ca lipsa de personal a coincis si cu perioada de concedii de odihna, astfel ca activitatea de inspectii fiscale a ramas descoperita.
Pentru a ajunge la un asemenea nivel, a fost nevoie de multa munca, adaptare, implicare, renuntare la concedii, la timpul petrecut cu familia.
Numarul controalelor Fiscului s-a redus vertiginos, mai ales ca lipsa de personal a coincis si cu perioada de concedii de odihna, astfel ca activitatea de inspectii fiscale a ramas descoperita.
La firme, angajatii au concedii de 22 de zile lucratoare pe an, daca le primesc si pe acelea. Platiti din banul public, multi dintre profesorii cu vechime ajung sa ia acum, dupa marirea "electorala", în medie, salarii de 2.000 de lei pe luna.
La firme, angajatii au concedii de 22 de zile lucratoare pe an, daca le primesc si pe acelea. Platiti din banul public, multi dintre profesorii cu vechime ajung sa ia acum, dupa marirea "electorala", în medie, salarii de 2.000 de lei pe luna.
Cum ai masini de lux sau iti faci concedii in strainatate?", a declarat Boc la postul public de radio. Premierul a precizat ca toate masurile adoptate de guvern prin ordonanta de urgenta au fost discutate atat cu CE, cat si cu FMI.
Sau se razgandesc firmele si nu mai cer TVA pentru ca sunt in concedii medicale contabilii sau administratorii si nu ar face fata unui control fiscal.
"Este o ilegalitate si o minciuna, pentru ca nu poti sa le impui profesorilor sa isi ia concedii fara plata.
In acelasi timp, angajatorul lui platea contributii totale de 376 de lei calculate la salariul muncitorului dat ca exemplu, astfel asigurarile sociale - 20,8% din salariu, somajul - 0,5%, sanatatea - 5,2%, plus alte mici contributii (concedii medicale, fond de garantare a salariilor etc.).
Si pentru luna august vor fi mici incasarile, pentru ca a fost perioada de concedii, iar activitatea economica a fost mai slaba.
reducerea impozitului pe salarii si a contributiilor din cauza disponibilizarilor fie din sectorul privat, fie din sectorul de stat, reducerea salariilor la institutiile bugetare, care a creat contributii mai mici de plata catre stat, dar si din cauza activitatii economice reduse a unor firme, pentru ca, de fapt, sumele declarate la septembrie sunt pentru activitatea din luna august, activitate care a fost diminuata, pentru ca, pe de o parte, a fost perioada de concedii, iar pe de alta, ca urmare a efectelor crizei economice", a spus directorul adjunct al DGFP Dolj, Mihai Antonescu.
A alimentat spirala populismului de cate ori a avut ocazia, a inchis ochii la marile fraude pentru concedii pe iahturi, a promovat divertismentul si kitsch-ul ca pe un drog pentru sedarea maselor in goana dupa credit cu buletinul, a vrut sa puna guverne, sa numeasca presedinti, fara sa isi asume si responsabilitati.", ne spune Sebastian Lazaroiu.
Sectiunea B se refera la indicatori statistici si cuprinde numarul de asigurati in sistemul asigurarilor pentru somaj, al celor care au dreptul la concedii si indemnizatii si totalul fondului de salarii brute.
Varful de vanzari de carti pe internet este toamna, cand se cumpara manuale scolare, iar pe timpul verii comenzile aproape ca stagneaza, din cauza ca este perioada de concedii.
Concedii medicale (0,85%) + Comision ITM (0,75%) + Fond de risc si accidente (0,4%) + Fond creanțe salariale (0,25%) = 2,25% din "salariul brut", adica ceva mai mult de 1,7% din cheltuiala cu salariile.
Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet.
Am o familie minunata, suntem sanatosi, avem o casa, chiar doua, avem bani suficienti pentru a ne permite concedii si mici rasfaturi.
google-analytics.com