Cautare

116 de rezultate pentru "concedii" (2.73 secunde)
Deputatii vor putea obtine concedii platite de cel mult opt zile in cursul unei sesiuni parlamentare.
Desi politica galateana a fost sufocata de canicula care ne-a invaluit in ultimele sapte zile, iar cei mai multi politicieni au preferat sa se odihneasca si sa se racoreasca prin concedii, au fost si exceptii care ne-au aratat ca apropierea noii campanii electorale "resusciteaza" putin cate putin intregul spectru politic.
Cum niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, unii dintre dragii nostri consilieri s-au lasat foarte greu gasiti, fiind ba foarte ocupati, ba prin concedii.
Perioada de vara va fi foarte grea, pentru ca vor scadea incasarile din impozite, deoarece mare parte din populatie va fi plecata in concedii.
Mai mult, primarita spune ca Ion Costache ar fi, potrivit oamenilor din localitate, proxenet, in timp ce Marin Cadiu este fost director asistenta sociala din cadrul Primariei Cernavoda, care si-a pierdut postul in urma cu un an de zile, dupa ce, anterior, a stat numai in concedii medicale pe caz de boala.
"Pana sa fie prezenta in Guvern, Elena Udrea a fost prezenta chiar si in familia noastra, in anumite concedii, si alte aberatii.
Functionarii Finantelor doljene se relaxeaza in concedii pe bani publici. In 2008, fiecare om de la Fisc a primit, in medie, 1.306 lei de la stat sub forma de prima de vacanta.
De aceea, s-a lansat propunerea ca Ambulanta si unitatile de urgenta sa nu mai elibereze concedii medicale decat pentru o zi sau pentru un week-end, in rest numai medicii de familie sa aiba dreptul de a elibera adeverinte", arata Arafat, adaugand ca persoanele care apeleaza nejustificat serviciul de urgenta ar trebui amendati.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu (foto), a declarat luni seara ca bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata, ca masura a Guvernului de reducere a cheltuielilor, ceea ce va insemna o reducere a salariilor lor cu 4% pana la sfarsitul anului.
In timp ce la Bucuresti premierul Emil Boc anunta ca se fac reduceri, ca bugetarii vor avea concedii fara plata, si alte asemenea masuri pentru a combate criza, la Constanta banii continua sa se duca pe salariile directorilor de societati cu capital de stat.
Purtatoarea de cuvant a primariei, Carmen Licu, a precizat ieri ca municipalitatea asteapta emiterea unui act normativ care sa reglementeze anuntatele concedii fortate.
Cel mai important aspect este modul in care vor fi schimbati directorii deconcentratelor, imprastiati in prezent prin concedii de odihna sau medicale pentru a se pune la adapost de tavalugul schimbarilor.
Guvernul si partidul lui Basescu (PDL) au inghetat cresterile salariale, au trimis angajatii publici in concedii fara plata obligatorii de 10 zile si au aprobat concedierea a circa 150.000 de angajati din sectorul public - masuri care, spune FMI, sunt vitale pentru a finanta bugetul si a promova cresterea pe termen lung.
Indeplinirea tintelor stabilite cu FMI implica, automat, adoptarea unor masuri nepopulare gen disponibilizari, trimiterea in concedii fara plata, reducerea salariilor.
"Bugetul anului 2009, urmare a celor cinci rectificari, a fost mai mic decat cel al anului 2008 cu 1 milion de euro, ceea ce a dus la dificultate in desfasurarea activitatii, constand atat in blocarea unor posturi, cat si in concedii fara plata, lucruri care nu s-au facut si la Camera Deputatilor.
medicii de familie prea concilianti si pacientii prea dornici de concedii medicale? Aceasta este modalitatea Guvernului Boc de a pune ordine in sistemul de sanatate, prin crearea panicii si inducerea fricii in randul medicilor si al bolnavilor?
la acestea se mai adauga si o contributie pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85%, si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale cuprinsa intre 0,15 si 0,85%, diferentiata in functie de clasa de risc.
Nu sunt ratate nici contributiile pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85% , si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale intre 0,15%-0,85%.
Noi avem doar 0,74 pentru ca luna august a fost luna de concedii, iar incasarile au fost mai mici", a spus liderul sindical din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Mitita Tudor.
N-am timp nici macar pe banii mei personali sa ma duc si nici in concedii n-am fost plecat, pentru ca n-am avut timp", a explicat el.
google-analytics.com