Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (3.50 secunde)
Prin procedura dictatoriala deja cunoscuta guvernantii doresc angajarea raspunderii pe Codul Muncii.
Potrivit premierul Boc, modificarile din Codul Muncii vor flexibiliza piata muncii, iar oamenii isi vor gasi mai repede de lucru, a declarat acesta duminica, intr-o videoconferinta cu prefectii.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, indeamna UDMR sa dea o mana de ajutor la doborarea Guvernului Boc, cu ocazia motiunii de cenzura pe care USL ar depune-o in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pe Codul Muncii.
Codul Muncii va fi trimis Parlamentului pentru ca Guvernul a anuntat deja saptamana trecuta ca isi va asuma raspunderea.
(...) Codul muncii stabileste principii si relatia angajat - angajator si atat‘. ... 53/2003 - Codul Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare.
"Daca va pica aceasta motiune de cenzura vom sesiza Curtea Constitutionala pe mai multe articole din Codul Muncii pe care le consideram neconstitutionale", a declarat Olguta Vasilescu.
53/2003 privind Codul Muncii, fundamentul sistemului legislativ avand ca obiect de reglementare relatiile de munca, respectiv: Legea nr. 130/1996 privind contractul colectiv de munca, Legea nr.
Consiliul National Executiv al Partidului National Liberal a stabilit, miercuri, 9 martie a.c., ca toti parlamentarii PNL vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate" si vor vota pentru sanctionarea actualului guvern.
Liderii USL vor decide daca depun motiune la angajarea raspunderii pe Codul de dialog social.
Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Celelalte legi de impact - Codul muncii, legea zilierilor sau Codul social - au fost adoptate din angajarea raspunderii, deci fara dezbatere parlamentara.
66 din Codul de procedura penala, invinuitul sau inculpatul nu este obligat sa-si probeze nevinovatia. ... F si 118 din Codul penal - se aplica numai persoanelor care au savarsit fapte penale.
Nu stiu daca m-au cautat in Gorj, stau foarte putin acasa, dar nu le-as fi dat codul numeric personal. ... de ce va trebuie codul numeric personal, pe care il aveti?
- Constitutia Romaniei si Codul Electoral au ajuns pe mana unor repetenti si a unor juristi fabricati la fara frecventa sau de la distanta in facultati obscure de drept.
Va dau scris ca omul ala va ști foarte bine și Codul Penal și Codul de Procedura, dar nu o sa aiba dosare in spate, cum se intamplase cu domnul de la Cluj, avea un an și jumatate de la ultimul rechizitoriu" In toate aceste momente Traian Basescu s-a pozitionat ca o contrapondere la derapajele USL, intarind, e adevarat, senzatia de razboi in transee.
Daca Antonescu vrea ca senatorii sa vina in bermude, sa ne spuna Valeriu Zgonea il invita pe Crin Antonescu, la dezbaterile privind Codul de conduita al parlamentarilor dupa ce liderul liberal a declarat ca USL nu a fost construita pentru "a i se pune camasa" deputatului Remus Cernea.
Cele doua modificari la Codul Penal, si anume, cea care tine de conflictul de interese - PL 467/ 2012- si a doua, cea care tine de definitia functionarului public - PL 680/ 2011 , chiar daca modificarile nu au avut loc in Senatul Romaniei, au starnit reactii dintre cele mai antagonice cu putinta din perspectiva tuturor structurilor statului si nu numai, fiind considerata o initiativa nepotrivita si in neconcordanta cu preceptele democratice ale statutului de drept.
Guvernul Ponta a luat fata PNL cu modificarile la Codul Fiscal - si nu este vorba de faptul ca PSD va lua electorat de la PNL, ci despre faptul ca prin acele propuneri PSD neutralizeaza un grup educat, urban, activ economic si social care altfel era destul de pornit impotriva PSD si care din spirit practic, economic asculta acum si punctul de vedere al guvernului.
CODUL DE ETICA SI CONDUITA AL PSD Contine trei capitole importante: ... Angajamentul de integritate al candidatului, prin care acesta se angajeaza ca pe toata durata mandatului va respecta si se va supune exigentelor din Codul de Conduita si Etica;
O prevedere “incriminata“ de oamenii de afaceri se refera la faptul ca firmele care au un grad mare de indatorare trebuie sa ia in considerare o majorare a capitalului social pana la sfarsitul anului, pentru a putea sa-si deduca cheltuielile cu dobanzile potrivit modificarilor din Codul Fiscal, a declarat ieri Patrick Leonard, tax partner la KPMG.
google-analytics.com